4 băuturi sport care au mai mult zahăr decât un snickers bar

Dacă ați crescut în sport, sunteți familiarizați cu drăguța și drăguța grabă care a venit când ați văzut că mama v-a împachetat un Gatorade în loc de o apă pentru a vă savura după practică. Băuturile sportive de culoare neonului, cum ar fi acestea, erau practic un motiv suficient pentru a participa la atletismul organizat. Problema este că, corpul vostru prepubescent, tocmai lucrat, nu avea nevoie de ceva care să fie greu de umplut. Multe băuturi sportive țintesc masele, dar sunt mai potrivite pentru sportivii care au nevoie să-și replemeze nivelurile de sodiu și glucoză după sali de sport. Iată cele pe care ar trebui să le evitați pe o bază de zi cu zi.

Gatorade

Sticla medie de 20 de uncii conține 34 de grame de zahăr, ceea ce reprezintă aproape o treime din doza zilnică recomandată de femeie. Resturile de proteine ​​de recuperare sunt aproape la fel de rele, la 20 de grame de zahăr.

imagine

Facebook.com / Gatorade

Powerade

Deoarece acest lucru este concurentul Gatorade (este deținut de Coca-Cola și Gatorade este un produs al PepsiCo), este logic că conținutul de zahăr este identic: sticlele de 20 de uncie au 34 de grame.

imagine
Facebook.com / Powerade

VitaminWater

Nu vă lăsați păcălit de numele: Vitaminwater nu este la fel de sănătos pe cât pare. Veți lua 32 de grame de zahăr pentru cele mai multe sticle de 20 de uncie.

imagine

Facebook.com / Vitaminwater

Ciocolata cu lapte

Deși echipele sportive consideră că aceasta este cea mai bună băutură post-joc, este încă încărcată cu zahăr. O sticlă de lapte de ciocolată Nesquik are o capacitate de 22 de grame de zahăr, iar Hershey’s este chiar mai rău. Sticla de 12 de uncie are 44 de grame.

imagine
Facebook.com / Nesquik

Urmăriți Delish pe Instagram.