4 alimente care s-ar putea foarte eficient cu controlul nașterii

Poveștile despre femeile care rămân însărcinate în timpul pilulei pot părea ca o tactică speriată visată pentru a promova abstinența, dar este, din păcate, mai ușoară decât credeți. Contraceptivele orale sunt la fel ca orice alt medicament: ceea ce puneți în corpul dvs. poate interacționa cu ele. Evitarea acestor alimente populare ar putea fi diferența dintre un singur AF și un copil pe drum.

Grapefruit

imagine

Există un zvon că băutul multor sucuri de citrice poate avea șanse de sarcină, dar medicii insistă altfel. În schimb, grapefruitul scade dezagregarea estrogenului din organism, crescând riscul unor efecte secundare periculoase ale pilulelor, cum ar fi dureri de sân și cheaguri de sânge.

Suplimente pe bază de plante

<p>“Prietenii mei, de multe ori intreba daca pastilele de slabire functioneaza cu adevarat.” Raspunsul scurt este da: exista medicamente care au fost aprobate de FDA care pot suprima pofta de mancare sau te pot simti pline, de exemplu. ajută-te, atâta timp cât ești, să rămânem la o dietă sănătoasă și să rămânem activi fizic <i data-redactor-tag=orice cu excepția cazului în care este prescris și monitorizat de medicul dumneavoastră. Multe dintre aceste medicamente pot determina creșterea ritmului cardiac sau a tensiunii arteriale, deci acestea trebuie măsurate în timpul monitorizărilor regulate. Și, desigur, numai medicul dvs. poate ști cum o pilulă ar putea să agraveze o condiție medicală pe care o aveți deja; așa că, vă rog, nu faceți acest lucru de unul singur. “& # x201;Amy Rothberg, M.D., Ph.D. ;

“title =” imagine ”
class = “lazyimage lazyload”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/17/07/3200×2133/1487177817-pills.jpg?resize=480:*”
/>

FDA niciodata nu cantareste in siguranta sau eficacitatea plantelor, facandu-le mai dificil pentru consumatori sa inteleaga modul in care acestea ar putea interactiona cu alte medicamente. Mulți vă pot slăbi controlul asupra nașterii, inclusiv sunătoarea, o populație populară pe care o iau pentru tulburările de dispoziție.

Cărbune activat

Cărbune black ice cream from Little Damage in Los Angeles, California

@ little.damage

Carbunele a intrat în latte, înghețată și pizza, dar chestia neagră este mai gravă decât tendința. Este ceea ce spitalele utilizează pentru a pompa stomacurile pacienților, deoarece absoarbe aproape totul din intestin – inclusiv orice medicament pe care îl utilizați. Doctorii au început să avertizeze că și micul mic găsit în alimentele populare poate contracara pilula.

Detoxifere de ceai

băut tea

Am aflat că unele dintre ele pot acționa ca laxative direct și ghici ce se întâmplă atunci când suferiți de diaree aproape constantă? Pierdeți tot în corpul dvs., inclusiv orice pastile pe care le-ați aruncat. Nu există întotdeauna suficient timp pentru ca controlul naștal să fie absorbit în mod corespunzător și un număr de femei dau vina pe sarcini neplanificate la ceaiuri. Pentru ce merită, unele companii declară clar riscurile pe site-ul lor.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 62 = 64