11 Joc-Schimbarea Cutie de prânz de ambalare sfaturi

imagine

Alexa Payesko / Getty

Care este cel mai bun mod de a vă asigura că copiii au o zi mare la școală? O haină strălucitoare, bineînțeles. De la hrana noastră la sfaturile de ambalare, aceste idei vor pune un zâmbet pe fața copilului tău în clipa în care își vor deschide cutia de prânz.

imagine

Getty
O prânz caldă> Un Cold One

Pur și simplu lipiți orice proteină (de exemplu, nuggeturi congelate, cina de pui rămas) în cuptor cu microunde sau cuptor dimineața și puneți-le în termosul copilului dumneavoastră. Vor rămâne calde până la prânz. Doriți să înscrieți mai multe puncte brownie? Împachetați un termos mai mic cu marinara pentru experiența finală dunking italiană.

imagine

Getty
Creatii creioane

Nimic nu ne dă pacea minții ca un restaurant cu îmbrăcăminte de masă de hârtie și creioane (salut, distragere). De ce nu re-creați acea magie în cutia de prânz a copilului dumneavoastră? Împachetați grub-ul lor într-o hârtie, împachetați câteva creioane și lăsați-i să-și croască drumul în timpul mesei câte o singură culoare. Copilul tău are nevoie de puțin mai multă îndrumare? Încercați să le împachetați mâncarea cu o pagină dintr-o carte de colorat.

imagine

Getty
Păstrați prânzul Rece rece Way

Nu numai că strugurii înghețați sunt delicios (gândiți-vă: gheața de fructe apare), dar vă vor ajuta să economisiți în cameră în cutia de prânz a copilului dvs.! Înghețați-i, împărțiți-le în sandwich baggies și folosiți-le în locul unui pachet de gheață tradițional.

imagine

Am Lucruri inimioare Craft
O fata prietenoasa

Ne place un proiect bun, în special unul în care să putem implica copiii! Decorați aceste baggii în vrac la începutul anului școlar și trimiteți copiii în fiecare zi cu un memento de la domiciliu.

Aflați cum să faceți pungile de bun-venit de la I Iart Heavy Crafts.

imagine

Alexa Payesko
PB & J noua cale

Trimiterea copiilor la școală cu pb & j vechi este o modalitate sigură de a le da lacrimi. Cu acest upgrade sănătos, nu numai că vă veți întoarce sandwich-ul preferat pe cap, ci veți fi siguri că și-ar mânca fructele.

Obțineți rețeta de la Delish.

imagine

Getty
Soggy sandwich-uri, Be Gone!

Nimănui nu îi place un sammie sălbatic, dar nu poți ține legumele sau se răspândește pentru a menține pâinea crocantă. Dacă puneți un pic de unt pe ambele părți ale pâinii înainte de stivuirea pe mayo, mustar, roșii și salată, sandvișurile copilului dvs. nu vor fi moi înainte de prânz!

imagine

Distracție Familie Artizanat
Fluture la salvare

Știm cu toții tot ce refuză să le atingă mâncarea, dar nu fiecare cutie de prânz are spațiu pentru o cutie bento gigantică. Salută-i pe cel mai bun prieten al tău. Aceste clipuri adorabile de fluture vor face distracție gustare timp.

Află cum să-i faci din familia de amuzament de familie.

imagine

Fata care mânca totul
O salsa pe zi …

Cine spune că dip-ul cu 7 straturi este doar pentru sezonul Super Bowl? Petreceți-vă seara de duminică încărcând aceste pahare de plastic cu mâncărurile mexicane preferate ale copilului dvs. Puteți să le păstrați în congelator pentru a le menține în stare proaspătă și dimineața în mișcare. Doar înfășurați cu tablă și adăugați jetoane!

Obțineți rețeta de la The Girl Who Eat Everything.

imagine

Alexa Payesko
Muffin Tin Maven

Suntem mereu în jos pentru un prânz care poate fi făcut înainte, iar aceste pufuri de pizza se potrivesc cu siguranță facturii. Cu ajutorul coșului de brioșă, puteți coace 12 dintre ei într-o duminică și puteți începe să vă stresați săptămâna. Am menționat că sunt aprobați de copil?

Obțineți rețeta de la Delish.

imagine

Getty
Sandwich Skewers

Nimic nu lovi timp de prânz până la o crestătură ca un bivol. De la PB & J la curcan și brânză, glisați pur și simplu stickul dintre pâine și considerați-vă un super-erou de la jumătatea zilei.

imagine

ThatsLife.com
Bento pe un buget

Tava dvs. pentru cuburi de gheață are un aspect nou. Creați-vă propria casetă bento folosind o tavă de dimensiuni mari și un container de plastic. Această invenție strălucitoare DIY nu numai că va ține copiii sățiți, ci vă va menține stresul, deoarece acestea pot fi umplute înainte.

Citiți mai multe despre acest hack la ThatsLife.com.

imagine

Con Poulos
PRE-COMANDA FURNIZORULUI NOSTRU!

Delish Cookbook, 30 de dolari, barnesandnoble.com

Добавить комментарий

*

− 1 = 1