Aici este exact ceea ce Jessica Alba mănâncă într-o zi

Că Jessica Alba, ea este la fel ca noi – gestionând o companie de miliarde de dolari, care serveste ca ambasador al brandului pentru apa de nucă de cocos ZICO, făcând cameouri în videoclipuri muzicale Taylor Swift și uitându-se în mod ciudat la fiecare pas al drumului.

Bine, poate că viața ei nu este exact paralel cu al nostru, dar când vine vorba de mâncare, ea este una dintre noi: Nu e timp să pregătiți mese elaborate, să luați gustări pe tot parcursul zilei și să vă dați totul cu sriracha. Avem gustul să-și gătească mâncărurile preferate – și chestia care se află întotdeauna în frigider.

Dacă ne-am deschis frigiderul, care este cel mai neașteptat lucru pe care l-am găsi?

“Varietatea sosului fierbinte, am cinci sau șase tipuri diferite în frigider”, spune ea. Puteți găsi aproape întotdeauna sos aripi picante de bivoli, Tabasco – “iubiți aroma de oțet” -sriracha, Cholula și cel puțin un sos habanero. “Orice habanero-Caraibe-aromat, eu sunt jos cu.”

Cei mai mulți copii urăsc alimente picante. Fă una din fiicele tale (Onoare, 7 și Haven, 3)?

“Onoare vrea Cholula pe toate tacosurile ei, la micul ei dejun, chiar și ouăle, cum ar fi tacosul pentru micul dejun, iar ea o va turna direct pe pui. Dacă fac pui prăjit, va vrea Cholula pe ea”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ziua fericită a mamelor

Un articol postat de Jessica Alba (@jessicaalba)

Ce zici de dulciuri? Orice deserturi pe care o iubiți absolut?

“Eu nu sunt o persoană de dulciuri, de fapt am scăderea nivelului de zahăr din sânge și o presiune scăzută a sângelui, iar eu mă simt foarte drăguț dacă nu am suficientă sare”, spune ea. “Când fac yoga fierbinte, apa nu este suficientă, trebuie să am apă sărată sau să am apă de nucă de cocos”.

Este apă sărată ceva ce cumperi sau faci?

“Doar adaug un vârf de sare în apă. Îmi place foarte mult Himalaya roz”.

Cum ai aflat că ai nevoie de mai multă sare în dieta ta?

“I-am spus medicului meu că mănânc o cantitate anormală de sare și el a spus:” Știai că este pentru că ești natural scăzut? Corpul tău supracompensează și are nevoie de mai multă sare “, așa că eu justific toate sarea pe care o revin pe tot .“

Jessica Alba Loves Salty Water During a Workout

GC Imagini / Bauer-Griffin

Ai făcut un mic dejun incredibil de ziua de naștere în pat pentru ziua de naștere a lui Honor pe 7 iunie. Care este povestea din spatele ei?

“A vrut Cream de grâu, clătite și soțul meu face salam prăjit – nu bacon, ci salam prăjit, așa că sunt ca niște chipsuri de salam – și ea dorea ciocolată fierbinte cu o mulțime de frisca, plus o frișcă suplimentară. ce voia. “

Vezi acest mesaj pe Instagram

Acum 7 ani, am experimentat iubirea cea mai profundă necondiționată! Ziua de naștere fericită pentru fetița mea mare! Ziua de naștere în pat – nu-mi vine să cred că are 7 ani! ������

Un articol postat de Jessica Alba (@jessicaalba)

Vorbind despre acele clătite, aveți o rețetă specială pe care o jur?

“Știu că ei spun că nu ar trebui să amestecați aluatul de pancake, dar fac asta, îmi place să-i fac crep-cum ar fi, le fac din amestecul de pancake fără gluten și eu doar subțiez aluatul cu ulei de măsline suplimentar, ou și laptele de migdale. Apoi l-am bătut la moarte și asta face clatite foarte subțiri.

Există alimente pe care le-ai surprins că mănâncă copiii tăi?

Salata de salata de morcovi si avocado acoperita cu pansament de casa – un amestec de suc de var, apa de nuca de cocos, ulei de masline, sare si piper. “Ei duc bananele pentru asta, chiar dacă au paste preferate sau hamburgeri sau orice altceva, vor mânca mai întâi și nici măcar nu trebuie să-i cer să-și mănânce legumele. “

Dacă ne-am oprit la cină pentru o noapte de săptămâna trecută, ce-ai fi făcut probabil?

“Încerc să am întotdeauna o salată și întotdeauna îmi fac salata de salate – doar gust mai bine, de multe ori fac o quesadilla de pui cu tortilla de porumb – și un gallon de sos fierbinte, literal. arde o gaură prin stomacul meu Este atât de bună Este o problemă așa de mare “.

Jessica Alba's Favorite Foods and Drinks

GC Imagini / Bauer-Griffin

Care este cea mai bună gustare pentru vinovăție?

“Nachos”. Alba spune că va pune ceva pe ele, dar toppingurile ei preferate sunt fasole neagră de casă și brânză de jalapeno-migdale. “Am încercat să folosesc alternative la produsele lactate … și Whole Foods vinde o brânză de migdale care se topește în mod surprinzător de bine, dar trebuie să-l răzuiți. Nu poți să faci felii.”

Aveți niște trucuri pentru a face salate – mai ales pentru gustul de mai bună calitate?

“Un bucătar-șef mi-a spus că trebuie să maszi șuncul și face totul în lume. Știi când primești salată proaspătă și e prea crudă și nu e plăcută? Trebuie să mănânci imediat, totuși.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ciocolata de alune + banana + sandwich de unt de migdale pe pâine integrală de pâine w vegetale n 2 scufundări #lunch #weekendz #momlife

Un articol postat de Jessica Alba (@jessicaalba)

Care sunt gustările dvs. în timpul săptămânii?

“Gustările mele preferate sunt gustările preferate ale copiilor mei, deoarece îmi fură toată mâncarea”, spune ea. Standby-urile? Popcorn și hummus cu castraveți, broccoli, morcovi, roșii și conopidă.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.