Dacă aveți alergii alimentare, căutați pentru dovleac teal pe Halloween

ACTUALIZAT: 2 octombrie 2017, ora 2:45. Est

Ca dovleci colorate dovleci devenit un semn mai frecvent cunoscut pentru marcarea caselor care servesc tratamente alternative (AKA trinkets, cum ar fi jucării mici și autocolante), este din ce în ce mai ușor de a intra pe această tendință. Dacă nu aveți timp să pictați o tărtăcuță, magazine precum Michael și Amazon au început să vândă teal faux-pumpkins, iar acesta din urmă vinde o serie de semne de curte pe care le puteți folosi.

Turcoaz pumpkin
Amazon

CUMPARA ASTA ACUM: Semnul de dovleac Teal, 5,56 dolari; Amazon

Chiar și vânzătorii Etsy intră pe ea, creând steaguri de rufe, postere înrămate, și dovleci monogramate.

ORIGINAL POST: 18 octombrie 2016 la 11:41 a.m. EST

Trick-sau-tratarea poate fi o afacere dicey pentru copiii cu alergii grave, care sunt in imposibilitatea de a manca produse alimentare gasite frecvent in bomboane populare – cum ar fi lapte, nuci, oua, si soia. Deci, pentru al treilea an consecutiv, Grupul pentru Cercetarea si Educatia Alimentelor Alimentare (FARE) creste gradul de constientizare si, in acelasi timp, face ca Halloween sa fie extraordinar pentru copiii cu alergii alimentare.

Proiectul Teal Pumpkin, lansat în 2014 prin intermediul unui blog și al unei pagini Facebook, este conceput pentru a încuraja incluziunea în Halloween, evidențiind casele care sărbătoresc în căi de alergie. Proiectul îi încurajează pe cei care au “tratamente non-alimentare”, cum ar fi jucăriile mici, creioanele și autocolantele, să pună un dovleac în picioare pe verandă sau să se aplece. În acest fel, părinții vor ști unde să meargă pentru lucruri bune, sigure.

imagine

Familiile care doresc să susțină cauza pot vizita site-ul FARE pentru pliante tipărite pentru a ajuta la răspândirea cuvântului și pentru a găsi mai multe idei pentru distracții, tratamente non-alimentare. Conceptul a acumulat deja o urmărire puternică în ultimul an, popularitatea pe rețelele sociale fiind în continuă creștere. Și avocații FARE sunt extatici. “Suntem incantati sa vedem atat de multi oameni sa imbratiseze Proiectul Teal Pumpkin ca o modalitate de a ne asigura ca copiii cu alergii alimentare se pot bucura de o experienta sigura si distractiva de Halloween la fel ca prietenii lor”, a declarat Veronica LaFemina, purtatoare de cuvant a organizatiei, pentru CNN.

Voi participați la campania de dovleac din acest an?

Urmați Delish pe Instagram.