Cum sa faci mere uimitoare de caramel

Pacalit Caramel Apples

Ethan Calabrese

Nu există nici un tratament mai sinonim cu căderea decât mărul de caramel. Consultați sfaturile noastre pentru a învăța cum să faceți această dulce de toamnă iconică, apoi citiți-o pentru câteva variante creative despre clasic. Nu pot obține suficient de bunica dulce-tart măr? Apoi, ia-te la uita-te la unele dintre nostru de toate timpurile preferate retete de placinta de mere.

<p>Efectuarea merelor de caramel la domiciliu poate părea o sarcină descurajantă, dar nu trebuie să fie! Cu instrucțiunile noastre simple pas-cu-pas, veți stăpâni rapid această tratare clasică și festivă.</p><p>Începeți prin așezați bețișoarele de tip popsicle sau orice alte unelte pe care le-ați putea folosi în vârfurile merelor, chiar acolo unde ar fi atașat tulpina. Apoi se răcește în frigider până se pregătește să se folosească (caramelul se va instala mai repede pe fructul rece).</p><p>“title =” Mere de caramel de casă ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6566792ad0_-_candy-apples-071030-400-s9n7p9-wwzz7u-de.jpg?crop=1xw : 1.0xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture><p></span></p><div class= Q & S Digital Studio

Homemade Caramel Apples

A face caramel sau mere confiate la domiciliu ar putea părea o sarcină descurajantă, dar nu trebuie să fie. Cu instrucțiunile noastre simple pas-cu-pas, veți stăpâni rapid această tratare clasică și festivă.

Începeți prin așezați bețișoarele de tip popsicle sau orice alte unelte pe care le-ați putea folosi în vârfurile merelor, chiar acolo unde ar fi atașat tulpina. Apoi se răcește în frigider până se pregătește să se folosească (caramelul se va instala mai repede pe fructul rece).

Добавить комментарий

*

46 − 38 =