Brace Yourself: Bomboane adânci de bomboane de porumb este un lucru

În general, oamenii (inclusiv noi) par să aibă sentimente puternice despre porumbul de bomboane. Fie Îți IUBI, fie pe tine ură aceasta. Există, de asemenea, unele sentimente puternice în jurul valorii de alimente nebun, prajit, imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă le-ați pus împreună? Ei bine, sa întâmplat – întâlniți porumbul de pâine prăjită.

imagine

Amabilitatea din bucătăria sudică picantă

Suntem cu toții de acord că deserturile din bomboane de porumb sunt mult mai bune decât bomboanele reale și nu este un secret că ne plac mâncărurile noastre prăjite, așa că bloggerul Christin din rețeta de prăjituri de pâine prăjită de bucătărie Spicy Southern Bucătărie pare că ar fi potrivit zahăr și alezile acoperite cu grăsime (da, știm că ne judeca greu chiar acum). Porumbul bomboane topit este acoperit într-o minge prajită de aluat și presărat cu zahăr pudră, care sună tot felul de gooey, crocante, și, în principiu, delicios.

imagine

Amabilitatea din bucătăria sudică picantă

Dar dacă sunteți în continuare ciudat de idee, gândiți-vă doar la ea ca pe o porumb. Și pisicile de porumb sunt foarte bune. Așa că bomboanele de porumb trebuie să fie prea, nu? Vreau să zic … nu poți argumenta cu logică.

imagine

Amabilitatea din bucătăria sudică picantă

Pentru a obține rețeta, vizitați Spicy Southern Kitchen.

Urmăriți Delish pe Instagram.