Браце Иоурселф: Дееп Фриед Цанди Цорн је ствар

Уопштено говорећи, људи (укључујући и нас) изгледа да имају јака осећања у вези са кукурузом. Или ћеш то ЉУБИТИ или ти мрзим то. Постоје и нека озбиљна осећања око луда, пржена храна, па замислите шта ће се десити ако их ставите заједно? Па, урадјено је – упознајте дубоко пржени кукурузни кукуруз.

слика

Љубазношћу крупне јужне кухиње

Сви се слажемо да су десерти инспирисани слатким кукурузима много бољи од стварних слаткиша, а није тајна да волимо нашу пржену храну, тако да је блоггер Цхристин из рецепта за кукурузну кукурузу зачињене јужне кухиње изгледало као да би било добро шећер и масноће обложене улице (да, знамо да нас тренутно судећи). Кромирана кукурузна кола покривена је лоптом испражњеног теста и посута с шећером у праху, који звучи све врсте кукурузних, хрустљавих и углавном проклетих укусних.

слика

Љубазношћу крупне јужне кухиње

Али, ако сте и даље чудни по овој идеји, само помислите на то као кукуруз. Кутије од кукуруза су неуобичајено добре. Тако да су грицкалице за кукурузне кашике морале бити превише, зар не? Мислим … не можете се свађати логиком.

слика

Љубазношћу крупне јужне кухиње

Да бисте добили рецепт, посјетите Спици Соутхерн Китцхен.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

− 1 = 9