8 Костими за храну које можете у потпуности бацити у последњи минут

Погледајте ове ставке у акцији

Крофна

слика

Овај дизајн покривен прскањем осећа се као да сте завијени у јастук, што је савршено за тај тренутак када се ваш шећер заврши и ви сте око пет секунди од кравања у углу куће вашег пријатеља и пада.

КУПИ САДА: Донут, 30 долара; Циљ

Боб’с Бургерс

слика

Зовите све жеље-бобове: Ви сте сами за бркове (на жалост, није укључен), али то је мала цена за плаћање за све оне створене оне линије које ћете добити за цијелу ноћ. Срећом, костим Лоуисе долази са доданом зечицом – то је капуљача – тако да сте сви постављени.

КУПИТЕ ЈЕ: Лоуисе костим, 30 долара и костим Боб, 22 долара; Спирит Халловеен

Ананас

слика

У основи носите превелику капуљу, што значи да ћете бити удобни читаву ноћ. Не могу исто рећи и за све те корзет-роцкине, туту-ведгие-пицкин ‘секси медицинске сестре / ђаволи / принцезе / печени кромпир тамо.

КУПИ САДА: Ананас хаљина, $ 58; ТипсиЕлвес.цом

Снап, Црацкле и Поп

слика

Коначно, групни костим са карактером – и минималан, минималан напор. Савршено је за оног пријатеља који инсистира да се неће обући (сви ми имамо). Само бацајте фармерке и тетка, а затим везите на бандану, копче на златним дугметима и додајте шешир пре него што уђете у забаву. Дунзо.

КУПИТЕ ЈЕ: Снап, Црацкле и Поп костиме, 25 долара за све три одјеће; Спирит Халловеен ор Амазон

Пин Ит Нов!

слика

На тај начин нећете заборавити касније.

Помфрит

слика

Коначно, костим који вам даје изговор да једете све помфрит. Само улазиш у улогу, зар не? Чак и ако је та логика мало канибалистичка.

КУПИ САДА: Костим за помфрит, 25 долара; Циљ

Фиребалл

слика

То је 2017 и можете бити све што желите бити … укључујући и бочицу Фиребалл вискија, очигледно. Двоје узима костим, тако да је то ваш позив којим сте одабрали. Све док год појачате све око себе.

КУПИ САДА: Костим Фиребалл, 40 долара; Амазон

Пуковник Сандерс

слика

Ако сте мислили да су сви огласи са комичарима који играју пуковника били чудни, само сачекајте док не видите овај костим. То је риф на костимима из 80-их година, који садрже пластичну, кошуљу у облику кичме и подједнако пластичну маску за знојење.

КУПИ САДА: Костим пуковника Сандерса, 5 долара; КФЦЛимитед.цом

Кисели краставац

слика

Сви знају да сте нека врста великог копра, тако да ћете и овом приликом уживати у наслову. Убедите пријатеља да се обуче као бочица Јацк Даниелса, и можете себе назвати Пицклебацк-ом.

КУПИТЕ ЈЕ ЊЕГОВ: костим за качкаваљ, 30 долара; Парти Цити ОР делуке верзија, 50 УСД; Амазон