Овај Масон Јар Хацк је тајна до перфектних јаја

Признај: Отишао си тешко залазећи на масонске тегле у року од неколико минута од добијања Пинтерест налога (Одлично су за коктеле у дворишту! И као вазе на венчаним венчаницама! И за прављење нохтових овса, проклети Тупперваре проклети!). Али сада када је тренд нестао, ви сте на ивици да их вратите у дубоке удубљења ваших ормара, где је ваш “Кисс тхе Цоок” предња и та гаражна-продаја-и једва функционална Ну Ваве Пећница иде да умре. Немој то учинити.

Постоји сасвим нови разлог да задржите те масонске тегле – и овај даје таквим поклопцима потпуно нови разлог за постојање: Да сваки пут направите савршена јаја. И хаше смеђене пантиес.

Озбиљно. Скините поклопац, уклоните горњи врх, тако да једноставно имате прстен за вијке. Поставите прстен (или прстенове) на тигање и испуцајте јаје, прелијте га у прстен. Прстен помаже да садржи јаје док га кува, па се савршено уклапа на енглески колач, багел или чак на врху хаше смеђих пантиес.

Масон jar egg hack

Цхелсеа Лупкин

Пустите јаја да кувате неколико минута, док жумар не достигне жељену вредност, а онда спустите испод ње и пребаците је на плочицу, сендвич или шта год желите.

Ако имате довољно суте панове, можете да кувате 3 до 4 јаја истовремено, што за тренутак доносе сендвиче за доручак. И, ако се осећате стварно креативно, могли бисте премлатити јаје, мијешати га замрзнутим шницама од хашиша и притиснути их у поклопац од масонског јарца, кувајући их до хрустљавог. Инстант исх браон, који је управо такав тачан износ ваших јаја.

Хасх brown mason jar

Цхелсеа Лупкин

Сендвич потенцијал? Можеш се кладити.

Хасх brown sandwich

Цхелсеа Лупкин

Роналд МцДоналд’с нема ништа на твојој сендвич игри.

Пратите Делисх на Инстаграму.