Јоанна Гаинес Ликес Хер Цупцакес Фростед Он Тхе Мост Хипнотиц Ваи

Чип и Јоанна Гаинес-ов потпис, префињени, али и рустични стил, додирује сваки аспект њихове нове пекарнице, Силос Бакинг Цо., али чим прођете кроз врата, једва ћете погледати на зидове плочица бијелог метроа, #схиплап тее које сваки радник носи или “Муффинс су цупцакес који су веровали у чуда” знак писмо плоче. Бићете превише запањени од кекса.

Свих осам окуса су надмашене са три нивоа вретања мраза које је скоро исто као и сама торта. Неки су намијењени магнолијским листовима гумене пасте – знак за Гаинесов бренд Магнолије, с обзиром да пекара дели своју адресу с кућним декорским продавницама, Магнолиа Маркет-а Силобратион је прашњен с малим, пеарлисед нонпареилс и Цуп о ‘Јо преливен чоколадом покривен еспрессо пасуљ.

Силоси Baking Co. Cupcakes

Цандаце Браун Дависон

Завршни додаци се могу разликовати, али сам вибрацијски систем остаје конзистентан у свим укусима. То је нешто што нећете видети ако нисте запослени – или имате добро повезаног пријатеља као што је Делисх, који вас може извући иза сцене – али сам процес је сјајан да бисте гледали.

Мраз cupcakes at Silos Baking Co.

Цхелсеа Лупкин

Запослени користе велики, округли пециво за пециво како би стекао сталан ток мраза, окрећући га три пута у супротном смеру казаљке на сату како би створио меку торбу са буттерцреамом. Изгледа да је кључ да настави то кружно кретање док спуштате на врећици и повлачите се од кекса, дајући јој лагани украсни тачкак на врху – баш као што бисте нашли на конусу сладоледа . (Сигурно је господин Софте инспирисао вретену, али ако покушавате направити серију код куће, то чини добар визуелни знак.)

Силоси Baking Co. Strawberries 'N Cream Cupcakes

Цхелсеа Лупкин

Погледајте видео снимак изнад да видите баш тако како је то учињено, а ако гледате у све те колаче, волите да бисте могли направити велику туру Силос Бакинг Цо., имате среће: и ми имамо то.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

6 + 3 =