Како је овај Бакер трговао свој посао у канцеларији за грозне торте и интернетску славу

Када Кристина МцЦоннелл започне пројекат печења, она све одлази. Не само што сам направио-лептир-од-огреботине, нити домаћи колач од свјежег дијаманта. Причамо о томе да проводимо детаљне реплике Гизмо и Спике од недељеГремлинс, затим постављају фото-снимак у којој преузму своју кухињу, везујући је за њу и тренирајући амок.

То је ниво посвећености који јој је довео на 151,000 плус на Инстаграму, двогодишњем договору (први, Обманути десерти, је изашао у марту), а недавно и позив Твентиетх Центури Фока.

“Желели су да се сретну са мном како би разговарали о потенцијалном пројекту за промовисање новог филма Тим Буртона”, објашњава МцЦоннелл, 33. “Ја сам његов велики обожаватељ, па сам помислио:” Морам нешто да доведем на састанак који ће срушити њихове чарапе. ” Пекао сам два дана без прекида и чак сам направио своје кутије за држање посластица. Некако сам га претерао. “

Третира for Tim Burton's team

Цхристине МцЦоннелл

За екипу је направила око 200 комада џеза, иако то нису били ваши стандардни слаткиши: бровни су били обучени чоколадним окам који је зурио у вас, колачићи су били обрушени са ледом, па је измислила “Беезлебуб Буцкеиес” Фангирани узимају класичну лопту са кикирикијем и бутом и чоколадом.


Она је направила свој посао сањама

МцЦоннелл се специјализира за неочекиване десерте, али оно што јој највише изненађује је да је потпуно самоука. У ствари, тек када је имала књиговодство, чак је почела да размишља о пекару.

“Била бих застрашена у кухињи професионално обученог пекара”, каже она. “Моја бака ме је научила како направити пилиће или фудге једном, а то је у вези тога. Управо сам почео да пеким ствари као шалу за пријатеље, и људи су их толико волели да сам их започео објављивати на Инстаграму.”

Када јој је следила 2000 хитова, МцЦоннелл је почео да схвата да је заузела нишу за себе и почела да дели свој рад на реддит. Била је фотографа чија је печена роба била реквизити у својим тематским фотографским фотографијама, али како је време трајало, вафли попут ватре, попут мацакова десерта, натопљени “врбасима”, пахнули су јагоде тако жестоке да су изгледале спремне да померају прсте ако сте ушли у стопало од њих – почело је да привлачи своје слиједеће.

Сцреамберриес by Christine McConnell

Цхристине МцЦоннелл

Вреве су се у животу одвијале, достигавши далеко изнад граница “насловне стране интернета”, а ускоро су јој се веб странице почеле сусрести на интервјуе. Све је било мало надреално за МцЦоннелл-а, који се одазвао од секретарског посла до посла у канцеларији, никада није био задовољан са брусом од 9 до 5.

Стрпљење је вероватно најкритичније вештине за прављење ових колача.

Покренуо је да се помери напред

“Стално сам пуцала”, каже она. “Онда, када сам отпуштен са посла који сам се трудио да задржим, морао сам признати да ово није функционисало, а морао сам наћи нешто друго.”

Уписала се у козметичку школу и вратила се кући с родитељима, где се у почетку фокусирала на фотографију уопште.

“Био сам као неки глупи двадесетогодишњак, фотографисање себе и људи који су ми судили за то”, каже она. “Што сам више фотографисао, више сам почео да схватам ствари, као што је важност различитих позадина и потреба за бољом опремом за камеру.”

Рекреација the Gremlins scene

Цхристине МцЦоннелл

Док МцЦоннелл признаје да данас не користи своје козметичке вештине, креативни излаз који је пружио је инспирисао њен рад од тада, а њена љубав према телевизијским емисијама из 1950-их и хоррор филмовима.

Њена мрача на класичне десерте на крају је добила пажњу издавача Џудит Реган, која јој је понудила књиговезницу. МцЦоннелл је искористио напредак да се пресели у планине и прошле године проводи печење и сања свеже идеје.

“Чим сам добио уговор, зграбио сам бележницу и створио списак од око 200-300 ствари које сам желео да пеким, затим истражио укусе и сузио га на око 100”, објашњава она. “Ништа у књизи није објављено на мрежи, тако да је то све нови садржај.”

Тхе Making of Gizmo

Цхристине МцЦоннелл

Њени алати за пецање су за разлику од свега што сте видели

Можда је то резултат потпуно самоука, али када је у питању печење колача, МцЦоннелл се ослања на неколико неочекиваних алата. Уместо да је глатко глатко воли, она више воли замућење за зубе, коју је покупила на продаји некретнина.

“Ручка је чврста и лакше ми радим”, објашњава она.

Када је у питању стварање глатког, беспрекорног слоја фондата на закривљеним колачима – попут раскошне кошнице коју је направила раније ове године – МцЦоннелл купује танки лим из Мицхаела који сека с кукичарским шкаре, а затим се савија у било који облик који јој треба. Она клизне мале комаде метала над мразима (било да је то лепо или расхлађено буттерцреам), стварајући глатке, прецизне линије у својим колачима, што их чини да изгледају хапло реално.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Порука објављена од стране Цхристине МцЦоннелл (@цхристинехмццоннелл)

Ипак, њена највећа тајна? Коришћењем необрађених дрвених плоча и пентљоа да би јој дала структуру колача са ликовима – нешто што је научила на тешком путу када је први пут направила торту засновану на Стрипеу, Гизмоов немесис у Гремлинс.

“Он је наставио срушити”, каже она. “Температура је тешка – док се колач загрије, почиње да се распада … Стрпљење је вероватно најкритичнија вештина за прављење ових колача.”

Стрипе Gremlins Cake

Цхристине МцЦоннелл

Увијек га чува

На другом покушају направила је сваки део свог тела одвојено, умјесто да се гради одоздо-на-топ, а сваки део је расхлађивао све док није била спремна да је дода торти.

То, и коришћењем необрађених дрвених плоча и довелс између слојева колача да би се третмани разбили, били су кључни за стварање колача које трају довољно дуго да би преживеле детаљне фотографије.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Ммммм …. Доручак ��

Порука објављена од стране Цхристине МцЦоннелл (@цхристинехмццоннелл)

“Након што је фотографија снимљена, није ме брига да ли их је камион подржао”, каже она.

Када пецате гурање, дробљене десерте који изгледају спремни да вас нападну, као и да их пожурите, има смисла да ништа није превише драгоцено.

Погледајте још више својих десерта и добићете савете за стварање сопствених монструозних ремек-дела.

Пратите Делисх на Инстаграму.