9 Ствари Цостцо запослени желе да знате

Знаш да је ово велико велико пуна тајни. Обрадили смо архиву Реддит-а да пронађемо најбоље познате чињенице о Цостцо од људи који то најбоље знају: садашњи и бивши запослени.

1. Они не проверавају примања само да те нервирају.

Многи запослени који раде на вратима потврђују да је број ставки на вашем рачуну исти број у вашој корпи. Такође проверавају скупе предмете, што вам може донети исто колико и Цостцо. Корисник Реддит-а јес3се је једном видео купца који је случајно покупио 1000 долара, а не врећицу авокада (кључ је био један број). “Сви се само помичу и крећу”, пише он.

2. Треба да пазите на тајне цене кодова.

слика

РЈ Сангости

Гласине о стратегији цена компаније Цостцо годинама су се вртеле, али је прошле године извршни директор великих кутија коначно потврдио шта се сви питају: ако се цена заврши у 97, на пример 9,97 долара, то значи да је ставка означена. И ако у углу има звездица, боље се понашајте брзо: Мала звезда означава да су ти предмети последњи на лагеру.

3. Киркланд Сигнатуре производе производе брендови које познате и волите.

Извршни директор Цостцоа Цраиг Јелинек открио је Цларк.цом да КС батерије производе Дурацелл, али они продају за део цене оних са Дурацелловим именом на њима. Штавише: корисници Реддит-а су наговијестили да је водка КС дестилирана из истог извора воде и од истих људи којима користи Граи Гоосе.

4. Ако слатко разговарате са запосленима узорцима, они ће вам дати више хране.

слика

Рицхард Цартвригхт

Постоји стратегија, а корисник Килебеар (бивши члан Цостцо тима) је рекао: “Увек слатко причам старије даме. Рекли су ми да их подсећам на њихов унук = више хране. Знам да им је досадно стајати цео дан, само разговарај са њима и датиће ти пуно. “

5. Не, не мисле да су и њихова одећа модерна.

Али они стоје по квалитету. Јелинек је признао да су панталоне и мајице углавном импулсне куповине. “Ваша сврха није била да дођете у Цостцо да погледате одећу”, рекао је Цларк.цом.

6. Можете се вратити буквално било шта.

слика

Францис Деан

Политика враћања је хиперлениентна, тако да су запослени у Цостцо-у обучени да поврате чак и најлуђе ствари, као што је полупразна бочица вина или рођенданска торта са неколико угриза. Оно на шта стварно обраћају пажњу, понављају повратнике и скупе предмете: “Ако редовно враћате скупу течност, они почињу да се ухвате. Исто с електроником, ако купујете нови лаптоп и вратите је дан пре повратка политика је на конзистентној основи, узети смо у обзир, “каже корисник Реддит јес3се.

7. Њихове свеже печене робе су исте као и замрзнуте.

Према корисницима Реддит-а, Цостцо пише ствари попут колачића и хлеба, а затим оставља на страну паковање и замрзавање. Замрзнути су далеко бољи резултат: добићете 24 свежих за 7,99 долара, али за 34,99 долара, добићете 180.

8. Када су линије на суду за храну дугачке, храна је свежа.

слика

Францис Деан

То показује да брзо пролазе кроз храну и кувају га још брже. “Када су линије дугачке, онда су хуроси добри”, делио је Реддит корисник Килебеар.

9. Најбољи узорак бесплатних узорака је у недјељу ујутру.

Цостцо отвара се у 10 часова, а корисник Реддит 4077 открије сат или више касније најбоље време за бесплатну храну. “У недељу ујутро пре цркве излази. Пуно узорака, а док одлазим, почиње да се попуњава.”

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

55 − 46 =