4 Спортска пића која имају више шећера него бар Сницкерс

Ако сте одрастали у игрању спорта, познат вам је слатка, слатка журба која је дошла када сте видјели како је мама спаковала Гатораде уместо воде која би се потукао након праксе. Спортска пића из неонских боја попут оних практично довољних разлога да учествују у организованој атлетици. Проблем је у томе што је ваше препубесцентно, само израђено тело не требало нешто што тешка обавеза да се допуни. Многа спортска пића циљају се на масе, али су боље погодни за хардцоре спортисте који треба да допуне своје концентрације натријума и глукозе после сема за гимнастике. Ево оних које треба избегавати на свакодневној основи.

Гатораде

Просјечна бочица од 20 грама садржи 34 грама шећера, што је скоро трећина препорученог дневног уноса жене. Протеински шећер за опоравак је скоро толико лош, на 20 грама шећера.

слика

Фацебоок.цом / Гатораде

Повераде

Пошто је ово Гаторадеов конкурент (у власништву је Цоца-Цола, а Гатораде је производ ПепсиЦо-а), има смисла да је садржај шећера идентичан: боца од 20 грама има 34 грама.

слика
Фацебоок.цом / Повераде

Витаминске воде

Немојте да будете преварени по имену: Витаминска вода није скоро здрава како звучи. Узећете 32 грама шећера за већину боца од 20 унци.

слика

Фацебоок.цом / Витаминватер

Чоколадно млеко

Иако спортски тим сматрају ово најбољег пића после игре, и даље је натопљен шећером. Боца од 8 уница чоколадног млека Нескик има 22 грама шећера, а Херсхеи је још гора. Њихова боца од 12 унча има 44 грама.

слика
Фацебоок.цом / Нескуик

Пратите Делисх на Инстаграму.