Ти ниси живио док ниси пробао Цхеесебургер Емпанадас

Не постоји “прави” начин за емпанаду. Неке су печене, друге су пржене; многи долазе испуњени вегжијама, други су пуњени месом. И док већина људи повезује емпанаде са традиционалном јужноамеричком културом, један ресторан у Њујорку одвија их у сасвим другом правцу. Мисли ЦХЕЕСЕБУРГЕР.

слика

Цхелсеа Лупкин

У Емпанади мами можете бирати између 40 различитих укуса. На храну првенствено утичу колумбијска кухиња, али тим иза њега сматра место “изразито америчким заједницом”. Због тога су на менију присутне чизбургер, корејска говедина, реубен-, пепперони пизза- и хот-филлед пице. Сваки звучи лудје него што је заправо.

слика

Цхелсеа Лупкин

Размислите о томе: све што је закопано у топлој и дебљој кори – било да је направљено од пшеничног брашна или масе – обавезно је да буде укусно. Посебно када је ултра сира (као већина њих). Узми свој чизбургер. Говеђа говедина кува се с црним луком и луком, а потом се симетрира у кући парадајз сосу на 90 минута. Затим се баци с кечапом, сенфом, киселинама и цхеддарским сиревима пре него што се џепи у тесту и пржи до златне боје. То је процес који не може довести до било чега лошег.

Ако ово звучи као добра (пијана) касно ноћна храна, то јесте. Срећом за вас локација Хелл’с Китцхен је отворена 24 сата 7 дана у недељи.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

69 − 61 =