Пионирска жена дели Тајне њеног срећног, 21-годишњег брака

Обожаватељи Рее Друммонда знају да је журила у свему и свему: енцхиладас, њене Бассет Хоундс, прекрасан залазак сунца. Али постоји једна тема о којој говори о непрестанцији, а некако је дивна. Пионирска жена је као осећај срчаних очију осећајан када говори о њеном мужу, кога зове Марлборо Ман, моја вољена, Ладд (његово стварно име) – листа се наставља. Написала је све о томе како су се срели и првих неколико месеци довођења у њену књигу, али у недавном интервјуу Људи, она је просула због чега су још увек заједно након свих ових година.

Изгледа да пут њеном срцу није његов стомак; То су његови прсти. “Увек додирујемо стопала ноћу”, каже она. “Чак и ако је неко од нас мало помучен, или ако је неко не осећа … ако додирнути ноге, увек знам:” У реду, све је добро “, рекао је Друммонд. Сад ћеш желети да се заложиш за добре ствари: “Такође сам веома привлачан за мог мужа у 48. години, што је, по мени, прилично кул”, додао је Друммонд, вероватно на разочарање својих четворица. “Управо је добио ове бицепс … и ако га видим на коњу, све је готово.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

Гласан и упоран крикет нас је ујутро пробудио у 3:00 да нам пожелимо срећну годишњицу. Или је можда само желео да га пустимо из наших врата олује где је био заробљен, што смо урадили. Сигуран сам да тамо постоји симболизам, али сам превише уморан да бих га дешифрирао. У сваком случају, желео сам да поделим неке слике Лада и мене данас. 21 годину 21! Ту је и симболика, сигуран сам, али опет — само крикет зна шта је то. Ипак, волим Ладд. И то је све што стварно треба да знам.❤

Пост је поделио Рее Друммонд – Пионеер Воман (@тхепионеервоман)

Што се тиче Ладдовог утјецаја на блогу Пионеер Воман, он је више него само човек у чаповима који читаоци могу видјети. “Веома је савремени муж и отац”, рекла је Друммонд о спремности њеног супруга да задржи тврђаву док је на туријима и догађајима недељама у исто време. “Када сам 2006. започео свој блог, Ладд је био једини који је стварно схватио шта радим, вјероватно пре него што сам схватио шта радим”, рекла је она Људи. “Није био савршен у технологији, али је управо добио, и био је у потпуности са тим.”

Хоћеш још више да се преспавиш? Прочитајте како је почела љубавна прича.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

2 + 4 =