Оно што Нигелла Лавсон једе како би остала на 57

Када Инстаграмов пост постаје виралан, субјект је обично нешто екстра сира или супер чоколада. Ништа се не тугује на “граматике” у срцима попут лажења. Али фотографија која је послала Нигелла Лавсон у јуна у јуну била је само замућен снимак целебог куварског снимања на сету своје нове серије. Уштедела је 33.732 воли – дупло колико добија своје постове – и коментира: “Одлично! Одлично и сјајно!”, “Изгледаш тако свелте Нигелла!” И “Како можете тако добро да једете и добро изгледате”.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Дан 2 на сету са @ робинфок78 на камери за нову серију, На мом столу #атмитабле

Пост који дели Нигелла (@нигеллалавсон)

Лавсонова тежина је већ година била таблоидна сточна храна, али јој није олакшала говор. Ево како каже да она остаје на 57. (Да, педесет-фреакин-петица девојке.)

Нигела зна како да се препусти.

Када кувар жели да смањи калорије, она не елиминише добре ствари у потпуности. “Зашто не једете мање од нечег, умјесто да имате ниску масну верзију?” рекла Здравље. У последњим деценијама, Лавсон се трудио да не једе толико по седници.

Погледајте овај пост на Инстаграму

А извођење мојих пармезанских тостова на @цооксдиариес-у чини ми се веома гладним! Рецепт у мојој новој књизи, На мом столу #атмитабле #хомецоокинг #фроммитаблетоиоурс

Пост који дели Нигелла (@нигеллалавсон)

Она је јоги.

Лавсон је довољно паметан да зна да се не може преварити на вежбање. “Морам учинити нешто што уживам, иначе не бих то урадио”, рекла је она Добро одржавање УК. Кувар покушава да издржи три јоге у свој недељни распоред. Њена омиљена форма је спорији која се зове ииенгар, али када она не може да направи време, Лавсон се просто протеже. “Што сам старији, ја више схватим да морам да се истрошим”, додала је у часопису.

Она задовољава њене жеље.

Ако имате слатки зуб, ова сцена вам вероватно звучи позната. “Девојке које имам који су на сталној исхрани стижу право у моју кухињу, отворене ормаре, отворене колаче и једу сладолед”, рекао је Лавсон. Она зна да депривација доводи до бингинга и решава је овако: “Када желим мало чоколаде, имам мало чоколаде, а онда не морам јести 10 барови од тога! Не поричем се, тако Не разумем то опсесивно жудња. “

Верује у пуну зрну.

Постоји група људи који мисле да су зрна зла. Нигела Лавсон није део тога. “Ја сам у кампањи да бих направио фарду познатије”, казао је Лавсон још у 2013. години. “Осећате се као да имате више препоручујућу италијанску храну, али то је читаво зрно, па је здраво.” Кувар воли да из њега направи рижото, јер је то боље за вас од традиционалног пиринча Арборио.

Нигела има филозофију здраве хране.

Није да Лавсон не једе чисту; То је да јој се не свиђа бука око ње. “Постоји начин на који се храна користи или да се честита – ви сте боља особа јер једете овако – или сами прогоните, јер нећете дозволити себи да једете оно што желите” рекла је на догађају у Лондону. Уместо да уради управо то, Лавсон покушава да пронађе здраву равнотежу у својој исхрани – и она не наглашава пролазност.

Погледајте овај пост на Инстаграму

У мом гнезду на прелепом @бабилонсторен, викендице / хотелске куће у Винеландс-у недалеко од Кејптауна, за опуштање пред-књиге. Био сам гост власника, требало би да вам кажем. И толико сам волео свој викенд. Упозорење: морам да објавим више мојих одмора. Осећам то! #бабилонсторен #соутхафрица #латерграм

Пост који дели Нигелла (@нигеллалавсон)

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација