Ниси живела док ниси провела Рамен Дисцо Фриес

За људе изван Џерсија и / или непознате са “диско фрижидерима”, време је да дођете до брзине. Зато што су апсолутно невероватни и прилично бољи од поутине. Фритес је натопљен у сосу и прекривен растопљеним сиром (не сира) ?! Да, Канада, отишао сам тамо.

Шеф кухиње у Њујорку Естхер Цхои одрастао је у Гарден Стате и има дубоко укорењену љубав за вечеру. Толико тога, да их служи у свом ресторану Мокбар, корејском лудилу у Бруклину. (Има и више случајне локације у Манхаттану, такође.) И узети је на посуду.

слика

Цхелсеа Лупкин

Када стигне на ваш сто, нагомилано је у најситнији мали тањир од ливеног гвожђа, тешко је рећи шта тачно гледате … или оно што мирисујете. Мршави помфрит се поклања кроз обилне количине свињетог свињетина, угљеног сира и немогућих деликатних праменова. Али још је опојна мирисна арома. Донекле подсећа на Дан захвалности (?!), Ако је ваша корејска бака направила ћурку.

Кључ за све је сос. Естер ствара рокс са маслацем и брашном, а затим шишти у својој куханој раменској свињски рачићи док се не постави глатки и свилени сос. Могао бих искрено да попијем ватру. ТАКО. МУЦХ. ФЛАВОР. И апсолутно савршен за хрустљав помфрит.

слика

Цхелсеа Лупкин

Сосњак, као што можете замислити, је врло богат, па је и зачински кимцхи (такође направљен у кући) лепо додати. Ако сте скептични како мозз има укус са свим азијским елементима (ту су и нори!), Могу вам уверавам више од радова. У тој мешавини је топлота, сланост, свежина и црунцх, а сир је 100% потребан.

слика

Цхелсеа Лупкин

ПРО ВРХ: Вучена свињетина није технички у менију (још увек!), Али можете га затражити у Брооклину, а ваш сервер ће вам бити задовољан тиме што ћете га додати у вашу поруџбину – ако је још увијек у кухињи. (Смањује се брзо током веселог сата.)

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

76 + = 86