Кувар који именује ресторан ВТФ није знао експлозивно значење

Воодвард Table

Воодвард Табле / Фацебоок

ВТФ може бити уобичајена скраћеница за изговорну фразу, али сада је то и назив ресторана. Чудно, власници кувара и ресторана користе ВТФ као другачији акроним.

Према
Васхингтон Цити Папер, шеф кухиње Јефф Бубен недавно је отворио Воодвард Табле и област за преузимање под именом Воодвард Такеоут Фоод, или ВТФ, као џиновски знак стања прозора. Очигледно, кувар није имао појма о другом значењу док није било прекасно. Бубен је изјавио: “Моја жена ми је касније рекла.”

Море Фром Делисх: Палате Плеасе Пунс: 13 Паметно име ресторана

Ипак, несрећа је заправо била корисна. “Невероватно је колико људи заустави снимање слике са логом”, објаснио је он. Иако је тешко вјеровати да Бубен није имао појма о значењу и да други који су били укључени у ресторан нису му рекли док није било прекасно, изгледа да се Бубен забавља са именом. На веб сајту се наводи: “ВТФ се залаже за Воодвард Такеоут Фоод. Шта сте размишљали?” Могуће је да је име било маркетиншка потеза из “гет-го-а”, а добра у томе.

Још из забаве: најчудније ресторане на свету

Неки ресторани нису тако срећни са својим изборима имена, каже ВеирдлиОдд. Једном примјер је лоше преведен Ми Дунг вијетнамски ресторан у Росемеаду у Калифорнији. Убрзо је кинески отишао у Ирску такође имао значење несреће, као и смијешан Пу Пу Хот Пот у Кембриџу.

Каква чудна имена ресторана сте видели у вашем граду?

Јеси ли икад јео у ресторану са чудним именом?

Пронађите одличан садржај хране на Делисх:


Потражите савршени рецепт са наше странице
Сазнајте најновије вести о исхрани
Узмите књигу са рецептима да бисте сачували омиљена јела
Пријавите се за наше бесплатне билтене
Погледајте нас на Фацебооку, Пинтерест и Твиттеру

Добавить комментарий

*

+ 67 = 70