Ко Је Јеффреи Гартен?

Вероватно знате Џефри Гартен као Ининог мужа – момка који се стално позива на брзину Босефоот Цонтесса цамео. Али Џефри је много више од некога ко користи Ина-јеве вештине кувања. Он је господин (он је највећи Ина фан) и учењак (сачекајте док не видите његов резиме). Упознај га …

Био је у војсци већ четири године.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Пре 48 година данас и још увијек плес. #љубав мог живота

Пост који дели Ина Гартен (@инагартен)

Џефри се придружио војсци Сједињених Америчких Држава одмах након дипломирања из Дартмоутха. Одржао је низ чинова, као поручник 82. дивизије, затим капетан и помоћни командант генералном команданту Специјалних снага САД-а. На крају, био је саветник Краљевске тајландске армије.

Он је доктор.

Ок, није медицински, али он има диплому из доктората. Јеффреи је зарадио свој Б.А. са Дартмоутх колеџа 1968. године, а затим је отишао на Универзитет Џонс Хопкинс за свој магистарски програм и докторат. 1972. и 1980. године.

Џефријев резиме је озбиљно импресиван.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Назад у школу! # тбт Дванаест година пре него што смо се срели Џефри. Изгледа ли да се питам где је он??

Пост који дели Ина Гартен (@инагартен)

Такође је озбиљно разноврсно. Радио је у три различите председничке управе, држећи различите спољнополитичке и економске положаје. Затим је дошло до преласка на Валл Стреет 13 година. После тога, опет је радио за владу, овог пута фокусирајући се на трговинску и инвестициону политику на иностраним тржиштима. Затим је Џефри отишао у академију: он је декан емеритус у Иале Сцхоол оф Манагемент, и још увек предаје на универзитету.

Он је постигнут писац.

Ина је објавила 10 кувара – најновија је била посвећена Џефрију – али Џефријев број књига није ништа кијати. Написао је пет, а све са фокусом на глобалну економију.

Говори на тајландском језику.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Ово је све што сам желео на мој рођендан! Хвала вам за све лепе рођенданске жеље. Био је диван дан. кккк

Пост који дели Ина Гартен (@инагартен)

Пре него што је провео као саветник Краљевске тајландске војске, Џефри је студирао у Институту за језички центар за стране језике, где је научио да говори тајландски. Касније је био смештен у удаљеном граду на граници Тајланд / Бурма.

Ина позива Џефрију феминисту.

Прва коју је икада срела, да буде тачна. Рекла је Питтсбургх Пост-Газетте да је Џефри охрабрила своје каријере. “Рекао је:” Шта ћеш радити с твојим животом? Стварно мораш нешто урадити. У супротном нећете бити срећни. “, Рекла је она.

Јеффреи је волео све што је ина учинила – осим овога.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Данас је дан! Кување за Јеффреи је коначно доступно! Попуњена је пуно Јеффреи омиљених рецепата и забавних прича о нашем животу заједно. Надам се да волиш !! #цоокингфорјеффреи #фаллинлове

Пост који дели Ина Гартен (@инагартен)

У својој најновији кувар, Кување за Јеффреи, Ина помиње све оно што њен муж обожава – јагње, тиквице са пармезаном, брусниче – и она је забележила како би рекла да је Перфецт Роаст Цхицкен један од његових омиљених рецепата. Али у интервјуу за Иале Даили Невс, признао је: “Некад је био рибљи паприкаш који се није испоставио сасвим добро”.

Никада не кува.

“Џефри прави кафу”, једном се Ина шала Људи. Она је додала да проводи четири сата вожње напред и назад из Иале и Еаст Хамптон, гдје пар живи, два пута недељно – тако да она воли да кува и брине о њему.

Он је Инстаграм-аерсе.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Хвала @антониабелланца за славан дан на води !!! #хаппихубби

Пост који дели Ина Гартен (@инагартен)

Инаов рачун има 1,4 милиона следбеника, али Џефри има мање од 1.500. Можда зато што није објавио ни једном. Прати само једну особу – Ину, несвест – и она га прати назад, па ћемо претпоставити да је рачун стваран. Али, ако желите да погледате у његов приватни живот, пуцање Ина поста од њега мораће да буде довољно.

Пратите Делисх он инстаграм.