Изненадни доручак који одржава Гиада Де Лаурентиис тако добро

Већина људи су створења навике, посебно када је у питању отварање врата ујутру, а Гиада Де Лаурентиис се не разликује. Без обзира на то колико рецепата је тестирана звезда Фоод Нетворк, или где је у свету, она почиње дан истим доручком, даном и даном – и то уопште није оно што бисте очекивали.

Де Лаурентиис напушта житарице, или боре са јајним белим и оброковима са протеином у којој већина звезда расте, у корист нешто једноставнијег. И страшнији.

“1/4 чаша смеђег пиринча ујутро, уз мало маслиновог уља”, каже она. “Уложио сам пуно маслиновог уља, биће искрен, не једнаки дијелови, већ готово три кашике маслиновог уља на 1/4 чаше смеђег пиринча. Мрзим то да кажем, али ми се допада пливање у маслиновом уљу. “

Ако она путује и нема времена да направи браон пиринач, она ће ићи у овсену кашу и маслиново уље, што је лакше наћи.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Јога било када, било где ���� @ гиададелаурентиис ‘5-минутна рутина за путовања. Ухватите видео на линку у нашем био ��

Пост који дели Гиадзи (@тхегиадзи) он

“Чак и Старбуцкс продаје обичну овсену храну, тако да ћу то учинити маслиновим уљем и сољем”, каже Де Лаурентиис, за паузирање на тренутак. “Ох, и мало лимуна, ако могу да ми узмем руке”.

Комбинација коју она користи већ годинама, и она открије да јој тело одговара бољем од јајног или сладичног доручка.

“Треба ми шкроб ујутро, онда могу да узмем кафу и све остало”, објашњава кухар. “Не знам зашто, али мислим да је то зато што ме само чини удобнијим. То ми даје дуговечност … Зато што покушавам да не једем тоне хлеба, браон пиринач и овсена каша је оно у шта ја идем. Масноћа у маслиновом уљу ми је веома задовољна током дана све о маслиновом уљу. “

Погледајте овај пост на Инстаграму

@аунтраффи нашли смо вашу “туристичку пасту” �� #рома #гиадаситалицоокбоок

Пост који дели Гиада ДеЛаурентиис (@гиададелаурентиис) он

Тхе Сретно кување звезда је веома специфична у величинама порција. Кљуц је била да јој дозволи да једе оно сто она зели – посебно тестенине је направила бренд (укљуцујуци неколико кухињских емисија, куваре, ресторан у Вегасу са другом у делима у Балтимору, и линију јарредних сосова и кувара на Виллиамс-у -Сонома) около.

“Ја једем мале делове свега, ја не једем пуно”, каже она, додајући да јој се склоност за мање оброке протеже кроз вечеру. “Много пута, оно што ћу урадити јесте дијелити предјела плочастих умјесто дијелова вечере.”

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација данас.

Добавить комментарий

*

+ 17 = 26