Ина Гартен открива интимне детаље о њеном односу са Џефријем

Током година, видјели смо да Ина Гартен пуно живи на ТВ-у, и много смо сазнали о њој. Поседује познате пријатеље – Таилор Свифт, Алец Балдвин, Мицхелле Обама – и веома љубазан однос са мужем Џефријем (чак и Степхен Цолберт жели). Али једна ствар коју никада нисмо видели је Ина са децом. А разлог зашто је једноставан: Она нема, избор коју су она и Џефри раније у браку. Сада коначно открива зашто.

Погледајте овај пост на Инстаграму

48 година и само почињем! ❤❤❤

Пост који дели Ина Гартен (@инагартен)

Према Људи, Гартен се отворио у интервјуу за Катие Цоуриц Подцаст: “Заиста осећам, осећам, да никада не бих могао да имам живот који сам имао”, рекла је за Ћурић. “Дакле, то је избор, и то је био избор који сам направио.” Ако мислите да стигма која окружује жене које одлуче да не постану мајке сада је оштро, узмите у обзир шта је било када се Гартен удала. Она и Јеффреи су се упознали на Колеџу у Дартмоутху (“Видео ме како ходам по кампусу и рекао му цимерку:” Питам се ко је та девојка “,” сећао се Гартен.) И удала се 1968. године, година када су родни стереотипи били одлучно мање прогресивна него данас. Чак и тако, Гартен каже да се никада није критиковала. “Никада се нисам осјећала судбина – можда су људи учинили, али нисам приметио”, рекла је она на подцасту, додајући да је једина ствар на којој је пропустила пријатељство између родитеља пријатеља дјеце.

Она је недавно разговарала са Катие Цоуриц о томе како они остану срећни – и чаролија (чаролија хистерична) тајна која га држи и Џефрију да се бори после свих ових година. (Они су очигледно стари професионалци у вези са овим односом – и да је сјајна у више него само кухање.)

Не можемо ништа да поштујемо Гартену због њеног храбре одлуке – и захваљујемо јој, такође. Можете ли замислити свет без Босефоот Цонтесса? Иах, нити можемо.

Пратите Делисх на Инстаграму.