Гордон Рамсаи изјављује да је жао због повлачења “Кухињских ноћних мора” из ваздуха

Како Гордон Рамсаи завршава прву сезону Ф Реч Овог тједна, шеф кухиње је признао да је жао због завршетка Кухињске ноћне море, представу која га је чувала.

“Доста ми је Кухињске ноћне море јер сам добио с-т “, рекао је Рамсаи Нев Иорк Даили Невс. “Тако да сам се пробудио једно јутро и помислио сам” Ф-к, завршио сам “. “

На шта се британски кухар односи, да ли је критикуо да су неуспешни ресторани које је требало да штеди Кухињске ноћне море, који је емитован на Фоку од 2007. до 2014. године, завршио је у невољи након што је отишао.

Док Рамсаи криви оператера ресторана да се врате својим лошим праксама након што је отишао, он признаје да је “погрешно је извлачити сопствени схов, али то је то”, рекао је.

Такође је наговестио да би његов следећи пројекат могао бити повезан са хит емисијом.

“Највећа потражња у последње четири године јесте Кухињске ноћне море (да се вратим) и оно што стављам заједно је враћање нечег чаробног “, рекао је Рамсаи Нев Иорк Даили Невс.

Док је свој следећи пројекат назвао нешто “пут, пут, начин боље него Кухињске ноћне море,”признао је да ће” бити у тим линијама “.

У овом тренутку нема више детаља о томе шта је тачно нови пројекат, али Дана Валде, извршна директорица Фок Телевисион Гроуп, открила је да је нова представа од кувара била зелено освијетљена.

“Имамо неколико различитих ствари у развоју са Гордоном управо сада и могли смо да видимо нешто ново у не тако далекој будућности”, рекао је Валде. Дневне вести.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.

Добавить комментарий

*

78 + = 86