Јабуке од карамела спајдера су свачији као упечатљив као филм Блоцкбустер

Мислили бисте да је прозор приказан у Марцелине’с Цонфецтионари био је домаћин приватног скрининга Спидер-Ман: Хомецоминг. Људи су зауставили мртве у својим стазама, а затим их проширили на продавницу Довнтовн Диснеи у Анахеиму, Калифорнија, само да би ухватили акцију.

Чувар је чак притиснуо лице према прозору, само да би се ближи поглед.

Спидеи је на целом дисплеју, али не и Том Холланд верзији. Или Андрев Гарфиелд. Или Тобеи Магуире. То је Гранни Смитх верзија.

Спајдермен Apples

Јонатхан Боултон

Диснеиланд је сањао чаршаву карамелну јабуку инспирисану Спидер-Маном, и добија све врсте звука. Десерт се првобитно појавио на Диснеијевим менијима у одабраним слатководним продавницама пре неколико година, али је вратио свој повратак као део промоције Суммер Оф Хероес парка. У склопу прославе, Диснеиланд је продао све врсте Марвел-тематских посластица, као што су јалапено-флексирани Гроот хлеб и свеамеричка крофна Стеве Рогерс сигурно би волели.

Спајдермен Apples

Јонатхан Боултон

Ипак, Царамел Аппле, Спидер-Ман, највећи је стручњак. То је једна од неколико знакова јабука које продају Диснеи-ов слаткиш – Мики и Минние су укључени. Свако је уроњен у карамел, затим слој беле чоколаде и прекривен црвеним брусним шећером пре него што је украшен белим чоколадним очима и чоколадом. Крајњи резултат је такав да неки људи могу тешко ископати. Један обожавалац рекао је да јој је дала једну момку када су јабуке први пут дебитирале, а толико га је волео хранити у замрзивачу, гдје седи до дана – три године касније.

Спајдермен Apples

Јонатхан Боултон

Ако желите да преузмете руке на овом посластичару, мораћете да се понашате брзо: Доступно је само док траје промоција Љета хероја – која ће се вероватно завршити средином септембра. После тога, мораћете да пробате своју руку на овим Спидеи Стравберриес умјесто тога.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.