We hebben de route voor de ultieme barbecue-roadtrip in Texas ontdekt

Lockhart Smokehouse; Dallas

beeld

Chelsea Lupkin

Hier voedt traditie alles. De grootvader van de eigenaar richtte Kreuz Market op, een barbecuegewricht in de stad Lockhart – vandaar de naam van deze plaats. Twee van de Kreuz (het is uitgesproken Krites) specialiteiten, worst en een snee genaamd schouderkluit, staan ​​op het menu, net als elk ander vlees dat je ooit zou willen: borst, ribben, kip, kalkoen.

Buik bij de kassa om te bestellen. Je grub is verpakt in slagerpapier, dat dienst doet als een placemat als je naar de tafel gaat. En niet beknibbelen aan kanten: borst gevulde deviled eieren en blauwe kaas slaw zijn unieke favorieten.

Plan een stop: 400 W Davis St, Dallas, TX 75208

Lakewood Smokehouse; Dallas

beeld

Chelsea Lupkin

Je kunt bij Lakewood vasthouden aan een klassieke vleesplaat, maar je zou enkele van de beste hapjes van het restaurant over het hoofd zien – zoals de cheesesteak. De kolos van het monster is een blik op de iconische sandwich van Philly, maar in plaats van steak, is er borst, en in plaats van Cheez Wiz is er pittige queso. Barbecue-voorwaartse pizza’s en taco’s staan ​​ook op het menu. Er is ook een eenvoudige, vegetarische boerenkoolsalade die bijna heiligschennis lijkt te zijn bij een barbecue – totdat je het probeert en je realiseert dat het zo vol van smaak is, mis je het vlees niet.

Een café-setting – je bestelt en eet aan een tafel, geen toonbank en picknickbanken – laat je genieten van de maaltijd in plaats van er doorheen te snellen. Een ander ding dat daarbij helpt: de 20-iets Texas bieren beschikbaar.

Plan een stop: 1901 Abrams Rd, Dallas, TX 75214

Pit Stop BBQ; Waxahachie

beeld

Chelsea Lupkin

Toen Steve en Vanessa Graham zich terugtrokken van barbecuewedstrijden, richtten ze hier hun winkel op – een letterlijke pitstop direct bij Texas Highway 287. Het motto is “vlees zo zacht dat je je tanden thuis kunt laten”, en de zin is geen overdrijving . Als mensen enthousiast zijn over borstkanker, is dit het soort dingen waar ze naar verwijzen. Bestel het of leef met spijt voor de rest van je leven.

Woensdag is de dag van PG Tater, wanneer het kenmerkende item van het restaurant – een enorme gebakken aardappel gesmoord in getrokken varkensvlees, kaas en barbecuesaus – $ 1,50 korting kost. Je kunt er het beste buiten genieten, waar een trippy, snoepkleurige varkensmuur als achtergrond dient voor lokale crooners.

Plan een stop: 3921 U.S. 287, Waxahachie, TX 75165

Vitek’s Market; Waco

beeld

Jonathan Boulton

Als het goed genoeg is voor Chip Gaines, is het goed genoeg voor jou. De onofficiële koning van Waco houdt zo van deze joint, hij bracht het naar de Magnolia Market in de vorm van een foodtruck. Maar de oorspronkelijke locatie is nog steeds vol op de reguliere, met name de zithoek buiten, ontworpen door niemand minder dan Joanna Gaines.

De reden dat we je hier hebben gebracht, is de Gut Pak. Het is in wezen een geladen Frito-taart – een die de weegschaal op 2,5 pond doet vallen – en Chip is een fan sinds zijn Baylor University-dagen. Op de top van de chips, is er worst (van de vier zelfgemaakte soorten, je moet gaan met de klassieke Duits gekruid), gehakte rundvlees dat is gerookt voor 14 uur, pinto bonen, Cheddar kaas en alle klassieke barbecue-bevestigingen – augurken, uien en jalapeños.

Plan een stop: 1600 Speight Ave, Waco, TX 76706

Meyer’s Elgin Smokehouse; Elgin

beeld

Chelsea Lupkin

Vier generaties Meyers hebben hun stempel op dit bedrijf gedrukt. Henry Meyer bracht zijn worstrecept van Duitsland naar Texas in de late jaren 1800 en opende uiteindelijk een bedrijf – Meyer’s Elgin Sausage in 1949. Bijna 70 jaar later is het onafhankelijke rookhokrestaurant een must-stop net buiten Austin..

Worst moet op je bord liggen – want, duh – en je kunt kiezen tussen rund en varken. Als links niet uw ding zijn, zijn er een schare van andere soorten vlees: gerookte ribben, kalk kip, getrimd borststuk. Vraag om een ​​kant van bonen. Ze zijn zelfbediening uit een gigantische ketel.

Plan een stop: 188 US-290, Elgin, TX 78621

Valentina’s Tex Mex BBQ; Austin

beeld

Chelsea Lupkin

Noem de naam van Miguel Vidal rond Austin, en je krijgt een wetend knikje en een langzame glimlach terug. De man is barbecue-royalty geworden, ook al is wat hij maakt verre van traditioneel. Alles op het menu bij Valentina’s, genoemd naar Miguel’s dochter, scheef Tex of Mex.

Als je Tex voelt, kun je een boterham met kip krijgen die misschien wel het sappigste is in de hele Lone Star State. Maar ga Mex, en je zult verrast zijn door bier-gedrenkte rundvlees-fajitataco’s of guacamole-gegaarde borstkasjes. Het vlees is moordenaar – maar het zijn de tortilla’s die ervoor zorgen dat je seconden bestelt. Wat betreft de classicisten: ga je gang en bestel jezelf een schotel met vlees geserveerd door het pond.

Plan een stop: 11500 Manchaca Rd, Austin, TX 78745

Terry Black’s Barbecue; Austin

beeld

Chelsea Lupkin

Terry Black’s was beroemd voordat Michelle Obama een barbecue-drop-off organiseerde, maar de steunstemming was absoluut geen kwaad voor het bedrijfsleven. Zelfs bij wat mede-eigenaar Mark Black ‘langzame tijd’ noemt, strekt de lijn zich bijna tot de deur uit.

Zodra je de voorkant van de lijn bereikt, zul je geconfronteerd worden met de zijkanten en desserts. Koop wat – de mac en kaas zijn spectaculair – maar bespaar het meeste van je kamer voor het vlees, dat op bestelling wordt gesneden. De worst is geweldig en de borst is beter, maar als je de peppery ribben mist, mag je net zo goed nooit zijn gekomen. De rib van de dinosaurus – een korte rib van rundvlees die de grootste is die je ooit hebt gezien – zal letterlijk in je mond smelten.

Plan een stop: 1003 Barton Springs Rd, Austin, TX 78704

Speciale dank aan GMC!

beeld

GMC

Om meer te weten te komen over hun SUV’s – zoals de Acadia die we door Texas hebben gereden (die een eigen wifi-hotspot heeft!) – ga je naar gmc.com.

beeld

Alexandra Folino

Vergeet niet te pinnen voor later!

Добавить комментарий

*

1 + 5 =