UPDATE: Wendy’s “T-Rex” Burger is nu uitgestorven

Update: Wendy’s hoofdkantoor heeft een einde gemaakt aan de verkoop van T-Rex Burgers. De consument meldt dat nadat een afbeelding op Reddit van een add-on voor een T-Rex burger viral ging, Wendy’s functionarissen bericht kregen van de enorme hamburger en binnenkwamen, waarbij individuele franchisenemers vroegen de 9-patty-burgers niet te verkopen. “Om voor de hand liggende redenen, Wendy’s van Brandon keurt noch goed, noch bevordert het idee dat iemand een hamburger met negen pasteitjes in één keer consumeert,” verklaarde een Wendy’s werknemer.

Eerst was er de 5-patty Whopper ter ere van het 5-jarig jubileum van Burger King Japan. Toen kwam Steak ‘n Shake’s 7-patty steakburger. En nu de Huffington Post onthult dat er een geheime 9-patty burger is bij Wendy’s.

Wendy's T-Rex Burger

Nipplosis / Reddit

More From Delish: Burger King Japan lanceert pizza-maat hamburger

De “T-Rex” wordt niet op alle locaties van Wendy aangeboden. Volgens de Huffington Post, de 9-pattyburger is alleen verkrijgbaar op één locatie in Brandon, in de provincie Manitoba in Canada. De oorsprong is vrij vreemd. De “T-Rex” is ontstaan ​​uit een fictieve advertentie die ooit verscheen Sports Illustrated tijdschrift negen jaar geleden. De advertentie bevatte de burger en trok de aandacht van veel hongerige Canadezen die om de sandwich vroegen op de locatie Brandon. Het management kwam overeen om de gigantische sandwich te verkopen en blijft dat vandaag doen voor een prijs van $ 21,99.

More From Delish: Hungry? Nu kunt u een 7-Patty Steakburger bestellen

Een gebruiker van Reddit plaatste een afbeelding van de poster voor de ongewone burger, die meer dan 900 reacties binnen 24 uur oogstte. IForgotWhoIAM stelde voor de boterham in een Baconator-versie te brengen. LightningNinja2 antwoordde: “Voeg 3 spekjes per pasteitje toe 27 totale stukjes spek, 2.24 lb rundvlees … Ik heb een hartaanval alleen maar de wiskunde op dit …”

Wil je dat Wendy’s de T-Rex-burger introduceert in de VS..?

Meer lekkere eten vinden op Delish:


Zoek naar het perfecte recept op onze startpagina
Ontdek het laatste nieuws over voeding
Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven
Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter