‘The Chew’s’ Clinton Kelly heeft de The Tea on His Falling Out met Stacy London nog steeds niet gemorst

Zijn expertise is nog nooit zo in eten geweest.

beeld

Getty Images

Nogmaals, je weet dat hij al jaren geleden een stem van de rede was op DLC, maar zijn aanwezigheid recenter op De kauw was voornamelijk in de hoedanigheid van moderator. Dat gezegd hebbende, leidde hij veel kooksegmenten tijdens de ambtstermijn van de show.

Hij was jarenlang een tijdschriftredacteur.

beeld

Getty Images

Van Long Island ging hij naar Boston College en vervolgens naar de Medill School of Journalism. Dat leidde hem naar Marie Claire en juffrouw tijdschriften, de laatste waaraan hij onder een pseudoniem heeft bijgedragen. Dit alles hielp hem de Wat niet te dragen gig. Een tijdje heeft hij ook bijgedragen aan Vrouwendag.

Hij en Stacy London zijn geen langere vrienden … Misschien?

beeld

Getty Images

De wereld eindigde in feite toen Clinton bevestigde dat Stacy hem vorig jaar op Twitter blokkeerde. Er was nooit echt een volledige verklaring voor de gevolgen, hoewel Clinton zei: “het was echt niet zo sappig” in die tijd. Stacy installeerde een heel ding over woede en vergiffenis zonder echt uit te leggen waarom ze Clinton in de eerste plaats had geblokkeerd.

Hij is een volleerd auteur.

beeld

Getty Images

Hij en Stacy hebben samen geschreven Dress Your Best: de complete gids voor het vinden van de stijl die geschikt is voor uw lichaam terug in 2005. Drie jaar later publiceerde hij Freakin ‘Fabulous: hoe je je moet kleden, spreken, zich gedragen, eten, drinken, entertainen, decoreren en over het algemeen beter zijn dan iedereen anders. In 2010 schreef hij Oh nee zij niet, een boek over damesmode. Ten slotte was zijn meest recente boek (dat verscheen in 2017) een serie essays genaamd Ik haat iedereen, behalve jij.

Hij was op ‘The Chew’ voor zijn volledige looptijd.

beeld

Getty Images

JEP. Alle zeven seizoenen. Dat is ongeveer acht jaar na een show die elke weekdag werd uitgezonden.

Hij en zijn mede-gastheren waren teleurgesteld door de annulering van de show.

“Bedankt voor al je vriendelijke berichten. Ja, De kauw werd geannuleerd. Enorme spelbreker, maar dat is de tv-biz “, schreef hij in mei op Facebook en bevestigde het nieuws.” Michael, Carla en ik zullen echt missen dat ik je aan het lachen maak en je inspireer om elke dag nieuwe dingen te proberen. We eindigen de rest van dit seizoen met zoveel enthousiasme als we kunnen opbrengen! Ik weet zeker dat we er in de show van morgen over zullen praten. Nogmaals bedankt vanaf de onderkant van mijn ❤️. “