Pizza liefhebbers moeten weten over deze 20-inch slice

Niets zegt: “Ik ben dol op [jouw favoriete eten hier]” als een supersized versie ervan. Dat is de reden waarom de wereld nu twee voet lange milkshakes, cannoli over de lengte van je arm, en 10-pond Moskou Muilezels heeft. Dus toen Mickey’s Deli, in Californië, in oktober droomde over manieren om de nationale pizzamaand te eren, wisten ze dat ze groot moesten denken.

beeld

Met dank aan Mickey’s Deli

BOEK UW REIS: Hermosa Beach, TripAdvisor

Aan het begin van de maand lanceerden ze een 20-inch segment, wat – als je je afvraagt ​​- de diameter is van een normale grote taart. Echt praten: dat is zo lang dat het nauwelijks in een handbagage past. Om het te maken, rollen chef-koks een standaard deegronde uit en snijden dan de zijkanten af, waardoor een perfecte driehoek ontstaat. En met dat extra onroerend goed komt extra kaas, wat duidelijk is waarom je hier bent.

20-inch pizza slice

Mickey’s Deli

Je kunt het segment alleen tot en met 31 oktober krijgen en met een prijskaartje van 10 bucks heb je niet zo’n excuus om dat niet te doen. Je weet dat je het helemaal zelf kunt afmaken, dus maak je geen zorgen voor back-up. Zoals het gezegde luidt – elke pizza is een persoonlijke pizza, als je het gewoon gelooft.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

32 − = 31