Ontbijtliefhebbers zullen Freak Over deze Cupcakes

Wetenschappers zeggen dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, en we zijn het er volledig mee eens, hoewel waarschijnlijk om verschillende redenen. Natuurlijk, het start je metabolisme en begint blah, bla, bla, maar laten we ons concentreren op het beste deel: alle van de beste ochtendgerechten komen gedrenkt in ahornsiroop en geserveerd met een kant van spek. We zouden het ook kunnen eten voor de lunch en het diner – en nu doen de geniale bakkers in Caked Up Café in New City, NY, zich voor als een ontbijt als dessert.

Hun pannenkoeken en spekgebak is sinds dag één een van de populairste verkopers van de bakker. “We moeten het elke dag hebben!” zegt eigenaar Denise Byrnes. De bakkers beginnen met esdoorncakebakkeblok (dat, wanneer gebakken, als de meest fluffiest pannekoek voelt u ooit hebt gehad) en bedek het met vanille buttercream. Vervolgens komen de spekjes en pannenkoeken: in de huidige iteratie wordt het spek gekookt en verkruimeld en de pannenkoeken worden in zilveren dollars gegoten, maar Denise en haar team hebben oorspronkelijk alleen een hele strook vlees op het glazuur gestoken en de kwartjes op maat gesneden pannenkoeken uit hele granen. Volgens Denise: “Dit is het beste wat het lijkt.” En we stellen ons voor dat het de beste is die het ooit heeft geproefd, omdat je bij elke hap spek en pannenkoek krijgt.

Ontbijt Cupcake

John Komar

Natuurlijk, geen stack-short of tall-zou compleet zijn zonder een klont boter en een zware siroop, en dat is precies hoe de cupcake is afgewerkt. We zouden boos zijn dat we zelf niet met het idee voor de ontbijtcupcakes kwamen … als we niet te druk bezig waren onze gezichten ermee te vullen.

Volg Delish op Instagram.