Mensen zijn uitgelaten over deze waanzinnig zachte Japanse omelet

Als het gaat om het maken van een omelet, heeft bijna iedereen een hack. Of het nu is om zure room in de eieren te kloppen, ze in een glazen pot te bakken, of om deze schokkende hersluitbare zakentruc te gebruiken, er is altijd één doel voor ogen: de eieren donziger maken, niet meer rubberachtig.

Japans Omelet

Jukin Media

Kichi2, een restaurant in Kyoto, Japan, heeft het streven naar eieren met lichtere eieren naar een hoger niveau getild met zijn omurice-omelet. De eieren schudden als ze uit de gebakken pan op een bedje van gebakken rijst worden geschoven (aangezien het gerecht traditioneel wordt geserveerd). Het lijkt meer op een waterballon of kussen dan de afgeplatte, belegde omeletten die we in de Verenigde Staten gewend zijn, en het is die verrassende textuur waardoor mensen verslaafd raken.

Omurice Omelet

Jukin Media

Video’s van koks die dit gerecht maken, zijn miljoenen keren bekeken. Het is moeilijk om niet te happen wanneer de chef-kok eindelijk in de omelet snijdt, ziet hoe het open scheurt en de rijst afdekt in een onberispelijk zacht knutsel. Het is straight-up food-porno, die zo grafisch slaat dat het NSFW-status is, de tweede slaat de chef-kok het gerecht in een liberale dosis demi-glace saus. (De laatste, een hartige saus met een vleugje fruitigheid, bevat vaak ketchup en tonkatsaus, een barbecuesaus in Japanse stijl.)

Het zorgt voor een ontbijt als geen ander.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.