Gordon Ramsay wordt aangeklaagd … Nogmaals

beeld

Frazer Harrison via Getty Images

Gordon Ramsay staat bekend om zijn hete humeur in de keuken dankzij zijn beruchte Fox-shows zoals Hell’s Kitchen en Keuken nachtmerries. Maar de laatste jaren heeft hij ook een naam voor zichzelf verdiend als vrij de wettelijke onruststoker.

Volgens Eater is Ramsay momenteel verstrikt in een rechtszaak van $ 10 miljoen met zijn voormalige restaurantpartner Rowen Seibel na het falen van Fat Cow, een restaurant met een L.A-zone. In een klassiek geval van hij-zei, zei hij, claimde Seibel aanvankelijk dat Ramsay een “handelsmerkprobleem” manipuleerde om Seibel’s exit uit het restaurantbeheer te forceren. Als reactie hierop schoot Ramsay terug naar Seibel en beweerde hij dat hij het restaurant de grond in had gedreven met grove bestuurs incompetentie.

Nu is er een derde partij die brandstof toevoegt aan de gerechtelijke brand. De voormalige Fat Cow-huisbaas zal naar verluidt Ramsay aanklagen voor $ 6 miljoen wegens het verbreken van hun contract van $ 52.000 / maand. Niet verwonderlijk, Ramsay, op zijn beurt, beschuldigt Seibel voor wanbeheer in die rechtszaak, ook.

Heb je medelijden met Ramsay, of denk je dat hij zijn eigen bed heeft gemaakt??

Meer lekkere eten vinden op Delish:

Zoek het perfecte recept op onze homepage Ontdek het laatste foodnieuws Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter

VERWANT:

Do not Sweat It: Cold Noodle Salads for Hot Summer Days

Groene smoothies die het hele gezin voor de gek houden

9 prachtige gegrilde desserts