Deze Super Mario Brothers-themabar maakt massale lijnen in D.C.

Ter ere van de jaarlijkse bloei van de kersenbloesem heeft een bar in Washington D.C. zijn ruimte in een Super Mario Brothers-thema opnieuw ingericht voor een speciale pop-up dit jaar.

Samen met de naburige bar Southern Efficiency heeft Mockingbird Hill in de Shaw-wijk van D.C. zichzelf herdoopt tot Cherry Blossom Pub. Terwijl Southern Efficiency met een klassieker ontwerp ging door nep-kersenbloesemtakken aan hun plafond te hangen, deed Mockingbird Hill een beroep op de liefhebbende videogame in ons allemaal door hun balk neer te zetten met alles wat Nintendo te bieden heeft, waaronder animatronic piranha-planten die naar binnen duiken en uit groene buizen, verlichte mysterieuze dozen met verlichting en een Mario-muurschildering gemaakt van lego’s die boven de bar hangen. Er is zelfs een speciale hoek aan de achterkant gewijd aan King Koopa.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb zulke goede herinneringen aan het spelen van Super Mario Bros toen ik jonger was. Mijn moeder vroeg af en toe om te spelen en ik kreeg de grootste kick uit haar sprong op haar stoel om Mario die extra boost te geven tijdens een grote sprong of haar armen te vegen in de hoop dat ze rond een of andere slechterik konden ontwijken. Het was de beste game en de muziek was zo pakkend. Een pluim voor @drinkcompany en @whiskeyhome voor het maken van zo’n nostalgische en leuke ervaringen bij hun #cherryblossompub. Dit is de #SuperMario-balk terwijl de andere helft de delicate en mooie Cherry Blossom-pub is. Bedankt dat je ons hebt, @drinkcompany! Bekijk het tot 15 april !! #igdc #cherryblossompub

Een bericht gedeeld door hulstgarner (@golightly)

Bekijk dit bericht op Instagram

#ThatVenusFlytrapThingThatComesOutOfThePipeInSuperMario #SuperMarioBar #CherryBlossomPub #PopUpBar #dc

Een bericht gedeeld door christina raby (@merelychristina) op

Bekijk dit bericht op Instagram

De geweldige King Koopa-kamer tijdens Cherry Blossom Pub (ook bekend als Mockingbird Hill en Southern Efficiency). Bedankt @ southernefficiency en @Igdc voor de mogelijkheid. #cherryblossompub #dcfocused #igdc #exposeddc #fotodc #walkwithlocals #WWLxDC #acreativedc #mydccool

Een bericht gedeeld door Victoria Pickering (@vpickering)

Natuurlijk is het cocktailmenu ook aangepast aan het Super Mario-thema. Het bevat drankjes zoals de “It’s A Me, Amario” (zoete vermouth, Don Ciccio & Figli Carcafio, aperitivo en pittig ginger ale), de “What Does not Kill You Makes You Smaller” (wodka, mandarijn, pomelo en abrikoos). soda), evenals de “I Call Yoshi!” (ongefilterd sake, Midori, Chartreuse, komkommermeloen en citroen) en de “King Koopa Cup” (Two James Johnny Smoking Gun Whisky, “popcorn” theegember, citroen).

beeld

Cherry Blossom Pub

Добавить комментарий

*

+ 54 = 58