De meest waanzinnige snoepjes in The Wizarding World van Harry Potter

Nergens ter wereld betekent de uitdrukking ‘magisch lekker’ meer dan bij Honeydukes, het spectaculaire snoepverhaal in The Wizarding World van Harry Potter in Universal Studios Orlando Resort. Ze behandelen en snoepjes zijn niet alleen waanzinnig verrukkelijk, maar ze zijn ook volkomen verrassend. Neem een ​​kijkje naar binnen…

Hogsmeade Sweet Shop

beeld

Kathryn Wirsing

De plaats waar Harry voor het eerst stiekem in Hogsmeade sluipt (met behulp van zijn Marauder’s Map, natuurlijk) is net zo kleurrijk en wonderbaarlijk als JK Rowling beschrijft. Zelfs tussen alle leuke winkels in Hogsmeade in The Wizarding World of Harry Potter in Universal Orlando Resort, is deze winkel misschien wel het toppunt van films en boeken die tot leven komen. In feite werd de winkel zo populair, Universal breidde zijn voetafdruk in 2014 uit om zijn door suiker geobsedeerde publiek beter te kunnen bedienen.

beeld

Kathryn Wirsing

“Er waren planken op planken van de meest sappig uitziende snoepjes denkbaar.” Romige brokken noga, glinsterende roze vierkanten van kokosijs, vet, honingkleurige toffees; honderden verschillende soorten chocolade in nette rijen, er was een grote vat met Elke Flavor Beans en nog een van Fizzing Whizbees, de zwevende sherbertballen die Ron had genoemd … “- Harry Potter en de gevangene van Azkaban

Wanneer je de winkel binnenstapt, ben je meteen overweldigd door felle kleuren en heerlijke geuren. De schappen met ongelooflijk uitziend snoep lijken nooit te eindigen en lijken nooit leeg te zijn, alsof een soort magie hen volledig gevuld houdt.

beeld

Kathryn Wirsing

Karen Irwin, executive vice president van wereldwijde merchandise en productontwikkeling voor Universal Orlando Resort, zegt dat toen het team Honeydukes aan het ontwikkelen was, ze de boeken en films kochten voor alle verwijzingen naar snoepjes:

“Toen beschrijvingen van de snoepjes beschikbaar waren, hebben we producten zo goed mogelijk ontwikkeld voor die beschrijving,” zegt Irwin. “Vaak hadden we alleen de naam van een snoepje en moest hij producten ontwikkelen die logisch waren met de producttitel. Bijvoorbeeld, het verzinnen van een bijvorm voor Fizzing Whizzbees was vrij eenvoudig, maar hoe het ‘bruisen’ … [ we kwamen met] popping rock candy, en voila! De verpakking voor de authentieke snoepjes was een directe lift van de films of werd ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de grafische ontwerpgroep die aan de films werkte.

Bertie Bott’s elke smaak bonen

beeld

Kathryn Wirsing

Een groot deel van de winkel is gewijd aan Bertie Bott’s Every Flavor Beans, de Russische roulette met snoep. Je kunt een zak in bulk of …

beeld

Kathryn Wirsing

… individuele dozen die wachten om uw smaakpapillen te vernietigen. Na elke boon in naam van de journalistiek geprobeerd te hebben, kan ik melden dat deze bonen in feite smaken als de smaken die ze beweren te zijn – het goede (kaneel, marshmallow) en het slechte (braaksel, regenworm).

Chocolade kikker

beeld

Kathryn Wirsing

Het eerste magische snoepje dat Harry Potter tegenkomt op de Hogwarts Express was er een waar ik erg enthousiast over was. En hoewel deze kerel eigenlijk niet uit hoopt, komt hij wel met de gepatenteerde Chocolate Frog-kaarten. Ik heb Albus Perkamentus gekregen en hoorbaar piepend van plezier. Wat betreft de werkelijke snoep, het is ongelooflijk dicht en moeilijk te eten, maar zodra de kikker een beetje smelt, ben je begaafd met een klassiek romige melkchocolade.

Butterbeer Fudge

beeld

Kathryn Wirsing

Ik kan me een kamer voorstellen vol met chefs en leidinggevenden die, toen ze zich realiseerden dat ze de smaak van Butterbeer in zijn drinkbare vorm hadden genageld, met een dreun in aanraking kwamen toen ze zich realiseerden dat ze die smaak in talloze andere lekkernijen konden verwerken. Deze fudge is de drank in snoepvorm, en ja, het is net zo geweldig als het drinken ervan (hoewel zonder de leuke schuimsnor).

Exploderende Bonbons

beeld

Kathryn Wirsing

Ik was een beetje nerveus hierover, hopend / bang dat ze op de een of andere manier in mijn mond zouden exploderen, maar het bleek een heerlijke pop-achtige sensatie te zijn. de smaak was ook verrassend – sinaasappel en ananas.

beeld

Kathryn Wirsing

Prachtige snoeppotten zijn overal waar je kijkt.