De gezondste pasta bij uw favoriete restaurant

Wie houden we voor de gek? Er bestaat absoluut niet zoiets als ‘gezonde’ pasta, maar er zijn manieren om je koolhydraatbeperking te krijgen zonder dat je in één keer 2.000 calorieën hoeft te chownen. Hieronder staat een lijst met de minst aanstootgevende pasta bij enkele van je favoriete informele restaurants – kuddos bij Olive Garden voor het vinden van een manier om pasta te maken met slechts 500 calorieën.

Applebee’s: spinazie en artisjok Kip Cavatappi

beeld
Met dank aan Applebee’s

Raak al je hoofdvoedselgroepen met dit nummer dat spinazie, artisjok, kerstomaatjes, gegrilde kippenborst en natuurlijk cavatappi bevat.

Calorieën: 1.040

TGI vrijdag: Bruschetta Chicken Pasta

Als je groot bent in bruschetta, maar niet zozeer in hoe klein ze zijn (tenzij je deze bruschetta van super formaat natuurlijk hebt) is deze pasta de juiste keuze. Het heeft alle bevestigingen waar je dol op bent (knoflook, basilicum, jachthaven en balsamico glazuur) plus kip en pasta. Je kunt ook een halve portie voor de helft van de calorieën bestellen, scoren.

Calorieën: 860

California Pizza Kitchen: Kung Pao Spaghetti, Bolognese Spaghetti, Shrimp Scampi Courgette

beeld

Met dank aan California Pizza Kitchen

Goed nieuws, als je merkt dat je naar CPK naar pasta verlangt, heb je niet één maar drie gezonde opties. De Kung pao-spaghetti (een Chinees-geïnspireerde pasta met knoflook, lente-uitjes, pinda’s en chilipepers) en de bolognese spaghetti (spaghetti met vleessaus) hebben elk slechts 830 calorieën. Als je je extra gezond voelt en bereid bent een grote portie pasta op te offeren voor iets wat meer vegetarisch centraal, dan is de scampi-courgette met garnalen een goede optie. Het zijn klassieke garnalen scampi met zoodles (courgette linten in plaats van pasta) en een vleugje fettuccine zodat je toch een beetje koolhydraat actie krijgt zonder het te overdrijven.

Calorieën: Kung pao en bolognese spaghettis – 830, garnalen scampi courgette – 470

Ruby Tuesday: Parmezaanse garnalen Pasta met Linguini

Deze optie is zwaar voor de Parmezaanse kaas, maar de pittige garnaal die er bovenop zit geeft het een kleine kick om dingen interessant te houden.

Calorieën: 954

Olive Garden: Shrimp Scampi

beeld
Met dank aan Olive Garden

Deze garnalen scampi van OG’s Taste of the Mediterranean menu (dat wil zeggen lichtere menu) slaat de witte wijn die misschien teleurstellend is, maar pasta met knoflooksaus, asperges en tomaten op slechts 500 calorieën is absoluut niets om over te zeuren.

Calorieën: 500

Red Lobster: Roasted Maine Lobster Bake

Of dit kreeftgebak door Queen Bey wordt besteld wanneer ze met Jay oprolt in Red Lobster, moet nog worden bevestigd, maar naar onze mening lijkt het absoluut een lichte pasta-optie die geschikt is voor een koningin. Deze bak is voorzien van petite kreeft staarten die zijn gespleten en geroosterd met verse tomaten en geserveerd op de top van een bed van linguini in een knoflook en witte geurende bouillon-eigenlijk, het doodt.

Calorieën: 770

The Cheesecake Factory: Skinnylicious Chicken Pasta

beeld

Met dank aan The Cheesecake Factory

De Cheesecake Factory staat zeker niet bekend als de plek om naartoe te gaan als je op dieet bent (tenzij je geniet van de foltering van het kijken naar een heerlijk dessert dat je niet kunt hebben), in feite zijn de meeste van de pasta-opties ruim boven de 1000 calorieën elk. Echter, als je absoluut nodig hebben pasta van TCF, en ook naar de taille kijken, de kip pasta-rigatoni met gebakken kip, tomaat, marinara en basilicum van hun Skinnylicious menu is een goede optie.

Calorieën: 550

Little Italy van Maggiano: Mushroom Ravioli Al Forno

Deze klassieke paddestoelravioli is een beetje geweldig omdat hij wordt geserveerd met een Alfredo-saus – een zeldzame traktatie in het “lichtere” pastaspel.

Calorieën: 750

P.F. Chang’s: Vegetable Lo Mein

beeld

Met dank aan P.F. Chang’s

Met zijn eenvoudige combinatie van eiernoedels, groenten en sojasaus, is het geen verrassing dat dit nummer van P.F. Chang’s is slechts 630 calorieën. Natuurlijk, als je bereid bent om nog een paar calorieën te eten, kun je het nog beter maken door het af te maken met garnalen (760 calorieën) of kip (830).

Calorieën: 630

Romano’s Macaroni Grill: Pesto Gevouwen Ravioli

Het wordt niet veel eenvoudiger dan ravioli met pesto, maar het wordt ook niet lekkerder. Zelfs beter dan eenvoudig en lekker is eenvoudig en heerlijk bij slechts 590 calorieën.

Calorieën: 590

Chili’s: Cajun Shrimp Pasta

beeld
Met dank aan Chili’s

Chili is erin geslaagd niet alleen Alfredo, maar ook Cajun licht te maken. Deze smaak twofer beschikt over penne met geraspte Parmezaanse kaas, tomaten en groene uien, allemaal gesmoord in Alfredo-saus en Cajun-kruiden.

Calorieën: 1,120

Bahama Breeze: Linguini Veracruz Bowl

Perfect voor veganisten of wie dan ook werkelijk in groenten wordt deze linguini gegarneerd met een mengeling van groenten, waaronder asperges, champignons, Spaanse olijven, kappertjes en tomaten. Bonus: je kunt de volledige schaal bij 980 calorieën bestellen als je alleen maar kijkt naar wat je eet, of een klein portie van 700 calorieën als je probeert het eiland klaar te maken.

Calorieën: 980

Carrabba’s Italian Grill: Spaghetti Pomodoro met volkoren Spaghetti, Mezzaluna

beeld
Met dank aan Carrabba’s

Pasta is zo geweldig dat het niet echt veel meer nodig heeft dan een beetje tomatensaus om het te maken �� en daarom is de spaghetti pomodoro bij Carrabba’s een geweldige lichte optie. Als je iets wilt met iets extra’s, is de mezzaluna-halve maanravioli met kip, ricotta, romano en spinazie in een tomatensaus ook een bom. Maar pas op, hoewel beide pasta’s elk 630 calorieën bevatten, heeft de mezzaluna 260 calorieën uit vet terwijl de spaghetti slechts 60 calorieën bevat.

Calorieën: 630

BJ’s Restaurant en Brouwerij: Italiano Vegetable Penne

Penne pasta met gebakken paprika, uien, knoflook en tomaten allemaal gegooid in Marinara en vervolgens overgoten met parm en basilicum? Ja, we zullen wat van dat hebben.

Calorieën: 730

Noodles & Company: Japanese Pan Noodles

beeld

Met dank aan Noodles & Company

We zijn hier voor deze Aziatisch geïnspireerde udon-noedels met zoete sojasaus, broccoli, wortels, schnitzelpaddestoelen, Aziatische spruiten, zwarte sesamzaadjes en koriander. Beste deel? U kunt een volledige bestelling krijgen met 630 calorieën of een kleine bestelling met 340 calorieën.

Calorieën: 690

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.