De gezondste menupunten die u kunt bestellen bij Cracker Barrel

We kennen allemaal fast-food spots en sommige fast-casual ketenrestaurants zijn niet de plekken om gezond te eten, maar er zijn slimme keuzes te maken. Hier is wat je moet bestellen als je liever gezondheidsbewust bent bij Cracker Barrel.

ONTBIJT:

beeld
Cracker Barrel

Of je nu de dag vrij begint of gaat voor een ontbijt dat de hele dag open is, het is het beste om alle fixin’s over te slaan en het Country Morning-ontbijt te bestellen – twee eieren en grits kost je slechts 240 calorieën en 12 gram vet. Als je een zoetekauw bent, ga dan voor de Apple n ‘Cinnamon Oatmeal voor 360 calorieën en 7 gram vet over een stapel pannenkoeken.

BELEGD BROODJE:

beeld
Cracker Barrel

Hoewel geen van de sandwich-opties precies laag is, is uw veiligste keuze de Open-Faced Roast Beef-sandwich voor 710 calorieën en 34 gram vet.

SALADE:

beeld
Cracker Barrel

De huissla met stukjes spek, kaas, croutons en groenten is de lichtste salade die je kunt bestellen voor 260 calorieën en 15 gram vet. Als je meer van een voorgerecht salade wilt, kies dan de Southern Grilled Chicken Salad voor 620 calorieën en 33 gram vet.

BURGER:

beeld
Cracker Barrel

Verrassend genoeg is de Signature Cheeseburger een betere keuze dan een broodje met 550 calorieën en 30 gram vet.

FANCY FIXIN’S:

beeld
Cracker Barrel

De gegrilde kiphaas voor 230 calorieën en 6 gram vet is de beste koolhydraatbeperkte, eiwitrijke, caloriearme keuze. Als je een dipsaus nodig hebt, ga dan voor de Cider BBQ Sauce (80 calorieën) voor de Honey Mustard (220 calorieën).

LAND DINERPLATEN:

beeld
Cracker Barrel

De twee beste opties zijn de gegrilde kiphaas voor 150 calorieën en 4 gram vet en de Lemon Pepper gegrilde regenboogforel voor 160 calorieën en 7 gram vet. Als je een soort brood mee moet nemen, verslaat het koekje voor 160 calorieën de maïsmuffin, wat 210 calorieën kost.

GEWELDIGE FIXIN’S:

beeld
Cracker Barrel

Cracker Barrel heeft onze ruggen met het menu van hun Wholesome Fixin. Hoewel alle opties lichtere versies van de homestyle-klassiekers zijn, is de Pecan Crusted Catfish de gezondste keuze voor 260 calorieën en 10 gram vet.

KANTEN:

beeld
Cracker Barrel

Als het gaat om het toevoegen van zijden, kunnen uw calorieën snel optellen. Om uzelf te redden, ga voor de verse gestoomde broccoli voor 40 calorieën. Als u meer dan groenten nodig hebt, zijn de kaasgrutten voor 150 calorieën de beste keuze.

TOETJE:

beeld
Cracker Barrel

Als je de maaltijd met iets zoets moet eindigen, zweeft een Root Beer voor 450 calorieën en is 13 gram vet de juiste keuze. Wat betreft gebakken goederen, is de Blackberry-schoenmaker de beste optie bij 470 calorieën en 15 gram vet. En het is nog beter als je deelt!

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

42 − = 40