De 10 beste concessies in Brooklyn’s Barclays Center

Baja Fish Taco, Calexico

beeld

Brandon Bales

De vis in deze taco’s is bier-gehavend en gefrituurd, vervolgens overgoten met een pittige slaw, mango-salsa en chipotle “crack” -saus.

Pepperoni Pizza, tabel 87

beeld

Brandon Bales

De eigenaar van tabel 87 scoorde een deal met Lori Greiner op Shark Tank – dus je weet dat het legitiem is. Het pizzamenu blijft bij de klassiekers, zoals pepperoni en margherita.

Steak Sandwich, Paisanos Steak Cart

beeld

Brandon Bales

Je kunt je eigen broodje bouwen in de Paisanos-kar (ze hebben ook een grotere hamburgertent in Barclays), maar deze combinatie is door fans goedgekeurd: New Yorkse sirloin, mierikswortelsaus, Italiaanse kersenpepers, rucola en gekarameliseerde uien op een geplaatste Italiaanse held.

Gevulde chocolade Cupcake, suikerfabriek

beeld

Brandon Bales

Deze chocoladecupcake, met een eetbaar Nets-logo bovenop, is net als een Hostess CupCake; het is gevuld met een soortgelijke crème vulling.

Cheesecake met frambozensaus, Junior’s

beeld

Brandon Bales

Junior’s klassieke New York cheesecake is wereldberoemd. Het is goed genoeg op zijn eigen, maar nog beter met een hardhandige pour van frambozensaus.

Chili Dog, Nathan’s

beeld

Brandon Bales

De jaarlijkse Fourth of July Hot Dog Eating Contest wordt georganiseerd door Nathan’s originele Coney Island buitenpost. Hier, de klassieke honden en chili-beklede ones smaken net zo goed – maar niemand zal je dwingen om tientallen te nemen.

Boneless Buffalo Wings, Buffalo Boss

beeld

Brandon Bales

Als je een buffalo sauce-fan bent, ga dan naar Buffalo Boss. Hun vleugels zonder botten zijn waanzinnig poppable, en ze komen geserveerd met crinkle friet van naburige verkoper, Nathan’s.

Parmezaanse kip met Fusilli Bolognese, Parm

beeld

Brandon Bales

Als u al eerder in New York bent geweest, weet u waarschijnlijk van Parm, met vijf locaties verspreid over de stad. Die in Barclays Center is ook een vol zit-restaurant en serveert alle favorieten, zoals deze kipschotel met fusilli bolognese.

S’mores Ice Cream Cake, Parm

beeld

Brandon Bales

Parm’s meest bekende dessert is de gelaagde ijstaart. De smaken roteren constant, maar s’mores is een van de meest geliefde.

Brooklyn Oyster Cart

beeld

Brandon Bales

Alleen echte ballers hebben toegang tot de Brooklyn Oyster-kar: Chef-koks rollen het rond het Suites-niveau en je kunt zoveel oesters en wodkadranken bestellen als je wilt.