Black Tap’s New Food Truck rolt met de meest ongelooflijke freakshakes

Een jaar nadat de zwaartekracht-tartende milkshakes van Black Tap een waanzin op internet veroorzaakten, is er op elk gewenst moment nog een uur om de lekkernijen uit te proberen. Zelfs om 11.00 uur op een donderdag.

Het is een must-visit restaurant geworden voor toeristen in New York, zoals het pakken van een softbal-formaat koekje bij Levain of het gaan van alle Carrie Bradshaw op cupcakes bij Magnolia Bakery. Daarom besloot het bedrijf deze show op de weg te zetten deze zomer – althans enigszins – met de lancering van twee foodtrucks. Beide trucks staan ​​bekend als Shake By Black Tap, omdat ze alleen de kenmerkende milkshakes van het restaurant serveren (de plaats serveert ook hamburgers en friet, hoewel alle vermeldingen ervan worden overschaduwd door die torenhoge drankjes). Men doorkruist het gebied van het Central Park; de andere gaat verder in het centrum, rond South Street Seaport.

Zwart Tap Food Truck

Brandon Bales

Bij de truck in het centrum worden drie “gekke shakes” aangeboden:

Strawberry Shortcake Shake

Zwart Tap Strawberry Shortcake Shake

Brandon Bales

Een aardbei shake gegarneerd met slagroom, een aardbei shortcake ijs bar, een twisty pop, gemalen graham crackers, een motregen van aardbeien siroop en een kers. Oh, en het zou geen Black Tap zijn zonder het te serveren in een beker met frostingrand die in gemalen graham crackers is gerold, voor de volle suikerhoeveelheid.

Bam Bam Shake

fruit Pebbles Shake

Brandon Bales

Na het glazuren van de rand van een plastic beker met vanillesuikerglazuur en het rollen in Fruity Pebbles-ontbijtgranen, wordt de beker gevuld met Fruity Pebbles milkshake en gegarneerd met een Fruitity Pebbles rijst knapperige traktatie, aardbei Pop-Tart, Nerds-touw, slagroom en een kers.

Cookies ‘N Cream Supreme Shake

koekjes 'N Cream Shake
Brandon Bales

Stel je koekjes en slagroom voor. Dat is wat dit is. Een Oreo-shake opgestapeld met slagroom, verpletterde Oreos en een chocolademodder – geserveerd in een kopje met vanille glazuur, meer Oreo-stukjes en een chocoladekoekje zo groot als je vuist.

Download de Delish-app vandaag nog.

Volg Delish op Instagram.