26 dingen die u moet weten voordat u Jack In The Box gaat eten

1. Het bestaat al meer dan 60 jaar.

Als je een leven zonder Jack in the Box niet kunt herinneren, ben je in goed gezelschap. De meesten van ons hebben er geen geleefd, sinds de allereerste Jack opende in 1951 in San Diego. Sorry, oostkust: die heerlijke hamburgers en op onverklaarbare wijze verslavende taco’s zijn nog niet naar jouw kant van het land gekomen.

beeld

Met dank aan Jack in the Box

2. Een hamburger kostte 18 cent.

Hoewel de hamburgers van Jack in the Box tegenwoordig niet echt belachelijk duur zijn, weten we bijna zeker dat het enige dat je voor zo’n lage prijs kunt krijgen een handvol frietjes is – en daarmee bedoelen we 5 shoestrings..

3. De oprichter pionierde de drive thru.

Robert O. Peterson, de oprichter van Jack in the Box, is in feite een legende over fastfood. Hoewel de drive thru niet nieuw was, zorgde Peterson voor een revolutie in de beleving door een tweerichtings-intercomsysteem op te nemen nadat hij de rechten had verkregen van een andere restauranteur in geïsoleerd Alaska. Toen hij eenmaal zag hoe succesvol het intercommodel was, zorgde Peterson ervoor dat al zijn toekomstige restaurants ook over het systeem beschikten, waardoor het rijden via een nietje in fastfoodketens plaatsvond.

4. Jack in the Box loopt altijd voorop.

De keten was ook de eerste die een aantal menu-items introduceerde die je waarschijnlijk altijd bestelt: ontbijtsandwiches en draagbare salades. Het bedrijf introduceerde in 1969 het eerste broodje voor het ontbijt in de fastfoodindustrie en de eerste draagbare salade in 1982.

Bekijk dit bericht op Instagram

Moe van het moeten kiezen van spek, ham OF worst? Niet doen. The Loaded Breakfast Sandwich heeft alle spullen die u wilt voor het ontbijt op één plek.

Een bericht gedeeld door Jack in the Box (@jackinthebox) ingeschakeld

4. De Jumbo Jack was een gigant in zijn tijd.

De Jumbo Jack (Jack’s versie van een Big Mac) kreeg zijn naam omdat het werd beschouwd als een van de grootste hamburgers in de fastfoodindustrie toen het in 1971 werd geïntroduceerd. De hamburger bleef jarenlang onaangeroerd tot 1999, toen ketchup werd toegevoegd en speciaal saus was nixed.

5. Sommige van de beste creaties zijn al lang voorbij.

Hoewel we grote fans zijn van alle menu-items die Jack nu aanbiedt (kijkend naar jalapeno-poppers en doorgewinterde gekruide friet) zijn er enkele items die we absoluut missen (of wou dat we het hadden kunnen proberen, weet je wel, voor degenen onder ons die weren niet voor Woodstock). In 1970 verkocht Jack een speciale vissandwich genaamd Moby Jack, en in 1979 diende het bedrijf Frings, een combinatie van uienringen en frieten. Om eerlijk te zijn, begrijpen we nog steeds niet helemaal waarom ze daarmee zijn gestopt.

Добавить комментарий

*

7 + 3 =