14 dingen die u moet weten voor het eten bij Baskin-Robbins

Baskin-Robbins ice cream

Iedereen heeft een ijsklare bestelling, maar echte kenners raken nooit moe van het uitproberen van nieuwe smaken. Sinds de start is Baskin-Robbins de plek om talloze variëteiten te proeven voordat een definitieve scoopbeslissing wordt genomen. Verslind alle details over de populaire ijssalons voordat je een ijstaart bestelt of je een weg baant door de selectie – er zijn veel meer smaken dan 31.

Baskin-Robbins Irv Robbins

Het begon allemaal met twee zwagers

Burt Baskin en Irv Robbins waren beiden al in de ijsindustrie in hun woonplaats Glendale, CA toen zij besloten om hun krachten te bundelen. Ze hebben hun respectieve ijssalons – Burton’s Ice Cream Shop en Snowbird Ice Cream samengevoegd tot een gezamenlijke, gezinsvriendelijke winkel in 1945.

Baskin-Robbins

Flickr Creative Commons / starmanseries
De slogan “31 smaken” begon in de jaren ’50

De voormalige winkel van Irv Robbins, Snowbird, bood 21 smaken aan – een grote selectie die toen nog niet bekend was. Het nieuw gevormde Baskin-Robbins ijs bekroonde dat door 31 verschillende soorten ijs te serveren, zodat klanten hypothetisch een nieuwe smaak konden proberen elke dag gedurende een hele maand..

Baskin-Robbins

De meest populaire smaak was een zelfgemaakte recept

Hoewel smaken zoals vanille, chocolade en muntchocoladeschilfers tot de topverkopers van de keten behoren, werd de all-time favoriet, Pralines ‘n Cream, voor het eerst gemaakt door Irv Robbins en zijn vrouw Irma in hun keuken thuis. Het is de best verkopende smaak, internationaal.

Baskin-Robbins

De smaakselectie is met de tijd veranderd.

Sinds de opening heeft het bedrijf meer dan 1.300 smaken geïntroduceerd, waaronder verschillende limited edition-soorten die bedoeld zijn om historische evenementen te herdenken. Tientallen jaren geleden verscheen Gorba Chocolate ter ere van Michail Gorbatsjov en de val van het communisme.

Baskin Robbins Ice Cream

Facebook / Baskin Robbins
Die roze lepels zijn iconisch

Vanaf het begin heeft Baskin-Robbins klanten altijd toegestaan ​​om zoveel smaken te proeven als ze willen voordat ze beslissen welke te kopen. De bubblegum roze proeverijlepels bestaan ​​al sinds het einde van de jaren ’50, en de ketting introduceerde zelfs een “Pinky the Spoon” -karakter in 1988.

Baskin Robbins Truffle Ice Cream

Baskin Robbins
Elke maand is er een schijnsmaak

Zorg ervoor dat je Baskin-Robbins ‘Flavor of the Month bekijkt – het zou een gloednieuwe toevoeging kunnen zijn, zoals de Reese’s 3-Pointer, een tijdelijke variëteit of een oude favoriet zoals “Mom’s Makin’ Cookies” om Moederdag te vieren in mei.

Baskin-Robbins Dunkin' Donuts

Je kunt meestal koffie krijgen met je ijsje.

Baskin-Robbins werd een onderdeel van Dunkin ‘Brands, Inc. in 2005 en sindsdien worden nieuwe locaties vaak samen met Dunkin’ Donuts gebrandmerkt. Dat betekent dat je in één stop een primeur en een ijskoffie kunt pakken.

Baskin-Robbins ice cream

Er zijn enkele beroemde voormalige scoopers.

Tijdens de zomer van 1978 bracht Barack Obama zelf zijn dagen door met het maken van ijshoorntjes bij Baskin-Robbins bij het huis van zijn grootouders op Hawaï. “Rijen en rijen keihard ijs kunnen brutaal zijn om de polsen,” zei hij in een LinkedIn-bericht, en een paar andere bekende namen zijn het misschien eens – Bobby Flay, Julia Roberts en Rosie O’Donnell hebben allemaal aan de ketting gewerkt.

Baskin-Robbins

Flickr Creative Commons / MIKI Yoshihito
Het is ‘s werelds grootste keten van gespecialiseerde ijswinkels

Met meer dan 7.600 locaties – 2.500 winkels in de Verenigde Staten en 4.800 meer internationaal – staat Baskin-Robbins op nummer 1 ijsfranchise in de wereld. Je kunt locaties vinden in bijna 50 verschillende landen, met buitenlandse smaken zoals Red Bean, Black Currant en Cantaloupe.

Baskin-Robbins

Facebook / Baskin-Robbins
De ketting heeft een zoet wereldrecord.

In 2005 veroverde Baskin-Robbins een plaats in het Guinness Book of World Records door de grootste beker ijs ooit op te strijken. De enorme vanille-lepel, met een gewicht van 886 kilo, werd samengesteld om het 60-jarige jubileum van de winkel te vieren.

Baskin-Robbins wedding cake

Je kunt krankzinnig gebak bestellen.

Baskin-Robbins was een van de eerste ijssalons die voor het begin van de dag ijscakes voor hun klanten maakte. Nu stellen ze een aantal behoorlijk indrukwekkende lekkernijen samen, zelfs een enkele bruidstaart voor superfans, en je kunt ze online bestellen!

31 cent scoop night at baskin robbins

Met dank aan Baskin Robbins
U kunt gescoorde scoops gebruiken.

De keten voert regelmatig Celebrate 31-promoties uit gedurende bepaalde maanden. In het verleden hebben de winkels prime-porties gediend voor slechts $ 1,31 voor elke maand die eindigt op de 31e, maar inflatie lijkt de prijs te hebben opgebracht tot $ 1,50, en je zult online moeten controleren om te weten wanneer het aanbod aan de gang is . Als dat zo is, kunt u contante of gewone maatbekertjes of kegeltjes in de smaak van uw keuze pakken.

Baskin-Robbins polar pizza

Baskin-Robbins
Nu serveren de winkels zelfs pizza.

Maar niet het kaasachtige soort waar je aan denkt. Vorig jaar introduceerde Baskin-Robbins dessertpizza’s genaamd Polar Pizza – een gigantische koekje taart gegarneerd met ijs en andere bevestigingen zoals verkruimelde Oreo, koekjesdeeg bijt, hagelslag en glazuur. Daar nemen we een plakje van.

Baskin-Robbins ice cream

Je kunt thuis zelf scoopen.

Als je niet in de buurt van een scoopwinkel woont, of gewoon een echte verslaving aan het spul hebt, kun je halve gallons containers Baskin-Robbins-ijs halen bij supermarkten in het hele land. Vergeet niet om een ​​toppings voor een ijscoupé te halen.

Добавить комментарий

*

+ 72 = 76