WATCH: Joanna Gaines oferă un turneu care nu a fost niciodată văzut înainte de masa Magnolia

Joanna Gaines stă în Magnolia Table – restaurantul de mic dejun pe care ea și soțul Chip tocmai i-au deschis în Waco, TX, orașul natal – glumind că burta bebelușului ei de fapt fi doar o burta plina de biscuiti.

Acesta este cum încep zvonurile – dar nu iau momeala. Să-i sunăm biscuiții, copilul ei pre-real. Aceasta făcut ia Joanna timp de nouă luni pentru a perfecționa rețeta. “Am incercat mult pentru a le face corecte “, râde ea.

În cazul în care alimentarea Instagram a fotografiilor marcate geografic la Magnolia Table este o indicație, Joanna le-a făcut foarte, foarte bine. Ei sunt un iubit Insta, are o influență profundă, cum ar fi: #joannagainesdoesitagain și #yummmmmmmy. (Au devenit una dintre cele mai populare feluri de mâncare de la Tabelul Magnolia carte de bucate, de asemenea – un altul pentru designerul de interior –bucătar amator.)

CUMPARĂ ACUM Magnolia Table cookbook, $ 18; amazon.com

imagine

Russell Blair

Magnolia Table – restaurantul, nu cartea, a fost visul lui Chip. “A vrut întotdeauna o îmbinare de mic dejun”, începe Joanna, “și când am dat vântul că această clădire era de vânzare, Chip știa că acesta este locul pentru noi”.

“Se pare că a durat o oră pentru a pune împreună, dar a fost un proces de doi ani”.

Clădirea despre care vorbește a fost folosită pentru casa Elite Cafe, o pictură de aproape 100 de ani, Waco. În 2016, Gaines a cumpărat proprietatea, punând pe fani în procesul de demolare pe blogul lor și prin posturile de mesagerie Instagram, apoi dezvăluind în cele din urmă acest lucru în ultimul sezon de Fixer superior. “Ar părea că a durat o oră pentru a pune asta împreună, dar a fost un proces de doi ani”, glumă Joanna.

Restaurantul se oprește direct dintr-un sens giratoriu aglomerat, la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de Silos-urile infamate. Și în celelalte trei luni de la deschidere, Masa Magnolia a servit drept dovadă suplimentară că tot ceea ce atinge Gaineses în Waco se transformă în aur. Joanna va fi prima care va avertiza vizitatorii: Linia se formeaza devreme – foarte devreme, dat fiind faptul ca oamenii se arata inainte de a deschide chiar restaurantul la ora 6 dimineata, dar nu lasa asta sa te descurajeze.

“Chiar și atunci când așteptați, dorim ca experiența să fie plăcută”, spune Joanna. De aceea, atât de multă gîndire a intrat în spațiile din afara mesei Magnolia ca și camerele de luat masa în interior. Există o cafea și o bară de patiserie pe partea laterală, unde puteți obține o ceașcă de Elite House Blend; un spațiu pentru copii pentru a juca, complet cu jocuri de gazon; și o piață de consum, cu Magnolia swag, salată de pui și unt de căpșuni care bate celebrele biscuiți ale Joannei.

imagine

Magnolie

Chip a visat să deschidă un loc de mic dejun înainte de masă, de la o altă masă un eveniment, dar Magnolia Table joacă oricum în acel spațiu. Meniul este separat de plăci de mic dejun și brunch și de prânz, și există un vas numit după fiecare membru al familiei Gaines. (Fiecare membru, dar copilul numărul cinci, deși ați putea număra și “Biscuiții de unt de la Jo”).

“Am glumit ca aceasta burta de bebelusi ar putea fi de fapt o burta plina de biscuiti. Am incercat o multime de biscuiti pentru a le face corecte”.

Pentru Chip, există un sandviș pentru șuncă și ouă, iar pentru Ella și Emmie, gogoși și brânză la grătar, respectiv. “Cei doi băieți, Drake și Duke, iubesc un hamburger bun și am știut că trebuie să avem unul în meniu”, spune Joanna despre felul în care se află orezul. Deci, ea a creat Gaines Brothers Burger (un alt magazin Magnolia Table-crossover): Este unul dintre acele cum-am-I-unu-la-get-mi-gura-în jurul valorii de-această burgeri – o carne de vită alimentată cu iarbă, Havarti și roșii stivuite pe un brioșă de brioșe toastată. Poți să faci totul cu una din cele două blocaje: ceapă sau jalapeño. Joanna ia: “Trebuie să iau burgerul de fiecare dată – și prefer jalapeño-ul”.

imagine

Russell Blair

Ea așteaptă un ritm, apoi vine admiterea. “De fapt, comand pentru micul dejun de clatite și Gaines Brothers Burger, pentru că simt că trebuie să experimentez cele mai bune din ambele lumi”. Nu vă îndoiți de o femeie gravidă: Când terminăm interviul, Joanna cere bucătăriei să o înfășoare atât pentru ea – să împartă cu copiii, bineînțeles.

“Comandă micul dejun de clocot și Gaines Brothers Burger de fiecare dată.”

Tabelul Magnolia are câteva mantre. Veți vedea că “zilele bune” încă mai vin “în tot restaurantul”, aflat deasupra standului gazdei, tipărit pe cani. Nu este o poveste faimoasă, Joanna o numește Chip-ism, dar inspiră designul restaurantului. “Ne place că există istorie aici, iar pentru mine scopul a fost acela de a aduce acest lucru înapoi”, continuă ea. Există fotografii vechi ale cafelei originale Elite pe perete și buzunare din piele menite să păstreze telefonul și să încurajeze conversația față în față.

imagine

Magnolie

“Unde toată lumea are un loc la masă”, este alta frază de hârtie a Magnolia Table, tencuită în litere uriașe, metalice de pe perete. Oamenii vin din toate Statele Unite – unii chiar zboară din alte țări – să experimenteze puțin din magia Gaines. Așa că Joanna a încercat să includă ceea ce numește mese de adunare, patru sau cinci locuri comune lungi pentru a se amesteca și a mânca cu oameni pe care nu i-ați știut înainte de a merge pe ușă și aceste cuvinte se atarna deasupra uneia dintre ele. Această conexiune – acesta a fost adevăratul scop al lui Joanna cu masa Magnolia. “Nimeni nu este străin.”

Urmați Delish pe Instagram.