Trebuie să urmăriți ce se întâmplă atunci când acest desert se topește

Indiferent dacă telefoanele ar trebui sau nu ar trebui să fie permise la masa de masă, este “a fi sau nu să fie” a generației noastre: întrebarea existențială care afectează mamele minore și nu face faze sub 30 de ani. Dar la Bodega Negra, indiferent de vârsta dvs., telefoanele mobile abundă – și nu este pentru că compania nu este bună. Este pentru că desertul este atât de grozav.

imagine

John Komar

Don Huevo este tratatul pentru semnătura comună a mexicanilor din Manhattan. Denumirea înseamnă domnul Egg în limba spaniolă, care explică forma de ouă a ciocolatei albe și mușchii de ciocolată care flanchează ambele părți ale acesteia. Și când este pus pe masă, așa sunt telefoanele tuturor. “Ei știu că vine, și sunt gata să filmeze”, râde Victor Santibanez, directorul executiv al lui Bodega Negra, Sous Chef.

imagine

John Komar

Prezentarea documentației merită să fie documentată: serverele toarnă sosul de caramel fierbinte peste domul de ciocolată, topindu-l astfel încât să se rupă să se deschidă ca o floare. (Este de remarcat faptul ca bucatarii se straduiesc sa creeze forma de ciocolata care dispare in cateva secunde, ciocolata alba pe un balon mic si atarna sa se usuce, cand este setat, balonul este aruncat si ciocolata isi pastreaza forma .) Ce-a mai rămas când se deschide cupola este o tortă de ciocolată topită, însoțită de înghețată de horchata, înconjurată de o mizerie topită de ciocolată albă, bineînțeles.

imagine

John Komar

Bodegra Negra a păstrat Don Huevo în meniul său de deserturi de când a fost deschis, fără să schimbe rețeta puțin, cu excepția ocaziilor speciale. “Am făcut rozul de ou pentru ziua de Valentine și luna aceasta a devenit albastră pentru luna de conștientizare a autismului”, spune Victor. Într-o noapte plină de weekend, cel puțin 80 de copii ieșesc din bucătărie și, deși restaurantul menține o atmosferă de club de noapte, vin cina (discutăm DJ-i, lumini slabe și dans), desertul este încă cea mai notabilă parte a serii.

În cazul în care memoria dvs. nu vă reușește – cocktail-urile tind să fie puternice și abundente – verificați doar ruloul camerei.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

76 − = 68