Tot ce trebuie să știți despre copiii lui Gordon Ramsay

imagine

Getty Images

Gordon Ramsay a fost întotdeauna deschis în legătură cu viața sa de familie, mai ales că soția lui Tana a decedat un copil la cinci luni în 2015. Acum, când ceilalți copii sunt mai în vârstă și își fac propriile căi, iată ce trebuie să știți despre ei.

imagine

Getty Images
Meghan Ramsay este cel mai în vârstă

Meghan sa născut în Anglia pe 16 mai 1998, cam la doi ani după ce Gordon și Tana s-au căsătorit. A apărut în emisiunile sale de mâncare de-a lungul anilor, iar acum, cei de 20 de ani au mai mult de 122.000 (!) Adepți ai Instagram. Ea și Brooklyn Beckham erau prieteni buni crescuți.

imagine

Getty Images
Holly și Jack Ramsay sunt copiii din mijloc

Acești doi sunt gemeni fraterni care tocmai au împlinit vârsta de 18 ani. Și ei sunt prieteni buni cu copiii Beckham și au primit un strigăt de la Brooklyn și Romeo la ziua lor mare de naștere. Ei au, de asemenea, masive Insta followings – ceasuri Holly în aproximativ 176.000. Jack se află în prezent în jur de 200.000.

imagine

Getty Images
Matilda Ramsay este copilul familiei

Matlida a împlinit 16 ani în noiembrie. Nu numai că ea a dorit dintotdeauna să facă ceea ce face tatăl ei, dar …

Matilda are propriul ei spectacol de gatit

Se numeste Matilda și Ramsay Bunch și se întâmplă în al patrulea sezon. De fapt, ea a scris, de asemenea, o carte de bucate din 2017 numită Matilda & The Ramsay Bunch: preluarea de bucătărie a lui Tilly. Când Gordon apare la televizor acum cu unul dintre copii, este de obicei Matilda. Toate acestea înseamnă că are cele mai mari prezențe sociale ale copiilor Ramsay: are aproximativ 280.000 de adepți ai Instagram.

imagine

Getty Images
Niciunul dintre copiii lui Gordon nu va moșteni averea lui

Șeful șocat lumea într-un Telegraf interviu anul trecut, când a afirmat în mod explicit că “[banii mei sunt] cu siguranță nu merg la ei, și asta nu este într-un mod mediu; e să nu le strici. “El a continuat:” Singurul lucru pe care l-am convenit cu Tana este că ei primesc un depozit de 25% pe un apartament, dar nu întregul apartament.

imagine

Getty Images
Ei, de asemenea, nu zboară la prima clasă cu El

Doar dacă plătesc ei înșiși. În același interviu, el a explicat: “Ei nu au lucrat nicăieri destul de greu pentru a permite asta. La acea vârstă, la acea dimensiune, îmi spui că trebuie să stea în clasa întâi?

imagine

Getty Images
Și sunt interzise de la datarea vreunui Beckhams

Da, s-au cunoscut toți pentru totdeauna și, da, este ceva de spus despre faptul că toți copiii Ramsay și Beckham au crescut literalmente împreună, dar nu, niciunul dintre ei nu se va întâlni vreodată. Și tatăl lor a fost foarte atent în privința asta.

imagine

Getty Images
Sunt pasionați de caritate

În aprilie, Holly și Jack au condus maratonul de la Londra pentru a strânge bani pentru Caritatea Copilului Spitalul Great Ormond Street. Ei au ridicat în cele din urmă aproape 30.000 de dolari. Megan a finalizat, de asemenea, un maraton pentru Fundația Gordon și Tana Ramsay, care donează venituri în același spital.