Nu puteți părăsi piața Magnolia Chip și Jo fără a încerca aceste camioane

Lăsați-o la duo Gaines, din Fixer superior faima, să respirați viața total proaspătă într-un lucru care este un pic cam supărat. Deoarece, să fim cinstiți, am atins deja isteria de vârf a camioanelor de hrană: indiferent de locul în care locuiți, există o șansă să nu ajungeți prea departe de dvs. – dacă nu un om întreg care se adună în timpul orelor de prânz. Deci, nu ar fi trebuit să fie o surpriză uriașă atunci când Chip și Jo au decis să înconjoare peluza în afara pieței Magnolia de un an și jumătate, cu niște alimente pe roți.

Pui Sandwich Silos

Jonathan Boulton

Dar aici este chestia: la fel ca orice altceva Chip și Jo atinge, colecția de camioane de mâncare se simte familiarizată și totuși neașteptată. Există bântuiturile obișnuite din sud, cum ar fi Vitek’s, un camion de grătar (versiunea lor de plăcintă Frito, numită Gut Pak, este preferatul absolut al lui Chip), și compania Milo Biscuit, care prăjește sandviciuri cu biscuiți și pui dulce de ceai. Acesta este Texas, la urma urmei. Dar veți fi plăcut surprinși să vedeți Luna Juice Bar, care pune în mișcare sucuri inventate de mici băuturi, cum ar fi Hot Hula Girl cu jalupo-spiked și ananas. Apoi, există o pizzerie cu 900 de focuri de lemn, ceea ce face plăcuțele la fel de importante ca cele pe care le găsiți în hotele italiene din New York și Boston.

Alimente Trucks Silos

Jonathan Boulton

Proprietarii camioanelor sunt la fel de antreprenoriale și pasionați ca și Gaineses – poate că asta a prins ochii lui Chip și Jo. Întrebați-le pe majoritatea proprietarilor ce au făcut înainte de a deschide un camion alimentar și vor scuipa o serie întreagă de răspunsuri, dintre care nici unul nu are nimic de a face cu alimentele. Norocos pentru noi, au făcut schimbarea carierei și am câștigat beneficiile unei vizite recente la Waco. Iată mâncărurile noastre preferate în șapte locuri diferite.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

25 − = 15