Nu ai mai trăit până nu ai încercat Cheeseburger Empanadas

Nu există nici o cale “corectă” de a face o empanadă. Unele sunt coapte, altele sunt prăjite; multe sunt pline cu legume, altele sunt umplute cu carne. Și în timp ce majoritatea oamenilor asociază empanadas cu cultura tradițională sud-americană, un restaurant din New York le ia într-o direcție complet diferită. Gândește-te pe CHEESEBURGER.

imagine

Chelsea Lupkin

La Empanada Mama, puteți alege de la peste 40 de arome diferite. Mâncarea este influențată în primul rând de bucătăria columbiană, dar echipa din spatele ei consideră locul “o comună distinctă americană”. Prin urmare, din meniu se află cheeseburger-, coreeană carne de vită, reuben-, pepperoni pizza- și oferte hot dog. Fiecare sună mai nebun decât este de fapt.

imagine

Chelsea Lupkin

Gândiți-vă la asta: orice lucru încorporat într-o crustă caldă și fulgi – fie că este făcută cu făină de grâu sau masă – trebuie să fie delicioasă. Mai ales atunci când este ultra-brânză (așa cum majoritatea sunt). Ia brânzeturile lor. Carnea de vită este gătită cu ceapă și usturoi, apoi se topește într-o casă făcută din sos de roșii timp de 90 de minute. Apoi este aruncat cu ketchup, muștar, murături și brânză de cheddar înainte de a fi introduse în aluat și prajite până la aur. Este un proces care nu poate duce la nimic rău.

În cazul în care toate acestea sună ca mâncare de noapte de noapte bună, beat. Din fericire pentru dvs., locația Hell’s Kitchen este deschisă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Urmați Delish pe Instagram.