Jane Krakowski este cel mai jenant-Drive-Thru Story este într-adevăr una pentru veacuri

Fie că îl cunoști pe Jane Krakowski de la Ally McBeal, Nelimitat Kimmy Schmidt sau oricare dintre celelalte proiecte ale ei, știi de ce ea este persoana perfectă pentru a deveni primul reprezentant al lui Sonic. Ea și Ellie Kemper joacă într-o grămadă de noi reclame ale lanțului alături de cei doi băieți – știi, acestea doi băieți din toate reclamele Sonic – și, aici, vorbește despre favul ei absolut fav din meniu, despre ce are nevoie pentru a-și începe ziua și despre cea mai jenantă experiență (… cam) pe care a avut-o vreodată.

imagine

Getty Images

Te-ai simțit un pic de stea când ai întâlnit pe cei doi băieți?

[Râde] Da! Cred că Ellie și cu mine am făcut-o! Suntem fanii lor prin intermediul reclamelor Sonic, dar suntem, de asemenea, fanii lor prin lumea comediilor și a improvizațiilor, așa că am avut dubii de emoție pentru a le întâlni și nu au dezamăgit – au fost hilari. Cred că, dacă e ceva, ne-am simțit nervoși să le întâlnim pentru că ne-am simțit foarte onorați față de primii comedianți din mașină.

A fost un pic de improvizație care se întâmpla acolo sau ați aderat la un scenariu strict pentru reclame?

Nu, ne-au dat o mulțime de libertate și ocazie să ne aducem propria noastră dinamică de comedie pe spoturi, așa cum știu că o fac și cu băieții.

Apropo, am avut primul meu Sonic pe o excursie de drum prin Texas cu ani în urmă și când am avut ocazia să pun jalapeños pe burgerul meu, eram ca și cum aș fi “IN! Ce este acest loc! “Atunci când m-au sunat la reclame, iar apoi cu Ellie, am fost ca”da, Îmi place Sonic, eu sunt! “

Visul! Dacă ai putea să ordonați un singur lucru din meniu pentru tot restul vieții, ce ar fi?

Asta ar fi greu. În timpul filmării reclamei, ne-am întrebat dacă ar putea să ne facă un milkshake, adevăratul milkshake de înghețată, și avem unul din fiecare aromă. Am cerut tatarii, am avut unul dintre noi burgeri, au fost ca “Vom intra acolo si sa le preparam pentru tine!”, Pentru ca am vrut cu adevarat sa mancam Sonic in acea zi [Laughs].

Puteți să vă îndreptați spre o experiență deosebit de jenantă sau memorabilă, care s-ar putea să fi avut la un moment dat?

Oooh. Cea mai jenantă experiență pe care am avut-o – deși nu a fost la o mașină – în hrana – a fost o taxă de drum, a fost când am fost nou într-o emisiune TV numită Ally McBeal, și a fost prima dată când am început să fiu recunoscut de la televiziune. Nu eram obișnuit cu asta, știi. Există diferite avantaje și lucruri minunate, cum ar fi pungile cu burete care vin în calea ta, sau oamenii trimit o băutură la un restaurant, și am fost un fel de viață în prima roșie a ei. Oricum, împrumutam mașina mamei mele în New Jersey și trecând prin cabina de taxare a tunelului Lincoln și tipul din cabina de taxare – atunci când încă mai aveau oameni acolo – mi-a făcut un semn! Și eram ca: “Oh, eu dumnezeu, acel tip mi-a recunoscut și mi-a dat o călătorie liberă prin tunelul Lincoln, acest lucru este uimitor! Acest lucru pe televizor este minunat! “[Râde] I-am spus mamei mele și a spus: “Nu, tu [idiot], am EZ Pass”. Nu știam că mama mea a instalat EZ Pass [Laughs]! Nu pot sa cred. Am luat-o puțin prea departe. Poveste adevarata! Asa de stanjenitor. am fost așa de stânjenit.

Poveste adevarata! Asa de stanjenitor. am fost așa de stânjenit.

Poți să mă ajuți prin ceea ce mănânci într-o zi?

Ummm … bunătatea mea. Nu știu dacă am suficientă coerență pentru a împărtăși cu tine. Um um. Întotdeauna începe cu cafeaua. Cafea imediat. Um! Doamne! Incerc sa vad un raspuns mai interesant despre ceea ce mananc cu adevarat pentru ca nu cred ca este atat de interesant! [Râde]

Între acest lucru și Trop50, deveniți rapid o purtătoare de cuvânt cu adevărat în căutare de alimente! Orice alte mărci cu care sunteți secret obsedat și cu care muriți să lucrați?

[Râde] Chiar crezi că am de gând să răspund că în timp ce mă sună la telefon cu Sonic? Vreau să fac mai multe reclame Sonic! Asta aș vrea să fac!

Vezi acest mesaj pe Instagram

Toată lumea pleacă! Jane Krakowski este aici! #UTVFYC #KimmySchmidt

Un post partajat de Kimpossible (@unbreakablekimmyschmidt) pe

Mare răspuns. Voi reformula subtil – acum că știm că Kimmy Schmidt împachetează, și felicitări despre asta, apropo! – Puteți să-mi spuneți puțin despre ceea ce ați planificat în continuare?

Ei bine, în fiecare zi sunt mamă, așa că îmi va da consecvența care nu vine în mod natural cu munca unei actrițe în care avem locuri de muncă și apoi nu avem locuri de muncă! Dar nu am încă planuri! Vom vedea ce se întâmplă după Kimmy finisaje. Știți, când am primit vestea că spectacolul urma să se termine, fiecare scenă devine apoi dulce. Îmi prețuiesc fiecare moment pe care îl am cu acești actori minunați, furiosi, cu care lucrez în fiecare zi și echipajul pe care l-am cunoscut atât de mult! Deci, mi-e dor de a vedea acei oameni uimitori în fiecare zi … și vom vedea ce urmează!

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

46 − 39 =