Cine este soțul lui Paula Deen, Michael Groover?

imagine

Getty ImagesJohn Parra

Paula Deen sa căsătorit cu cel de-al doilea soț, Michael Groover, de aproape 15 ani, iar fanii ei sunt la fel de entuziasmați de el ca și ei. Îl cunoști pe tipul ăsta.

imagine

Getty ImagesVallery Jean
Pe hârtie, Michael Groover și Paula Deen sunt un meci interesant.

Michael este un căpitan de remorcher în Savannah, GA, unde locuiesc împreună cu Paula. Sa născut în 1956, ceea ce îl face 62 de ani și cu nouă ani mai tânăr decât soția sa.

imagine

Getty ImagesAlexander Tamargo
Câinii lui Paula l-au condus pe Michael și bucătarul-șef să se întâlnească.

Cei doi erau vecini, iar când câinii lui Paula ieșiră, se îndreptau spre curtea lui Michael. Prima lor intalnire a fost a doua zi, cand Michael a luat-o pe Paula sa mearga la o noua barca.

imagine

Getty ImagesTom Briglia
A fost inițial atras de ochii ei mari, albastri.

Și, picioarele ei. Aparent, au instigat un “woah”.

imagine

Getty ImagesNoel Vasquez
Cei doi s-au căsătorit în 2004 – și meniul lor de nuntă a fost LEGIT.

Atât Paula cât și Michael s-au căsătorit înainte – de fapt, căsătoria anterioară a lui Michael tocmai sa încheiat când sa întâlnit cu bucătarul. La câțiva ani după această întâlnire, cei doi au legat nu la Academia de la Bethesda din Savannah. Întreaga chestie a fost difuzată pe Rețeaua de alimentare, iar Paula îi place să se uite înapoi în acea zi. La cea de-a 12-a aniversare, ea a lansat meniul ei de nuntă pe site-ul ei și a fost plină de preferințe din sud, cum ar fi sandwich-urile de marinate, creveți umpluți cu crab și verzui.

imagine

Getty ImagesDavid Livingston
Michael are o relație bună cu fiii lui Paula.

Ei chiar au luat-o pe Facebook pentru a-și dori public o zi de naștere fericită. “Suntem bucuroși să vă avem ca parte a familiei noastre pentru că întotdeauna mama este atât de fericită”, au scris anul trecut.

imagine

Amazon
Michael a scris o carte de cinci ani în căsnicia sa.

CUMPARĂ ACUM Viața mea delicioasă cu Paula Deen, $ 16, amazon.com

Îi acoperă viața înainte și după Paula, inclusiv educația sa de Sud și se căsătorește cu un bucătar super-celebru. Și nu credeai că domnul Paula Deen ar publica o carte fără rețete, nu? Există o colecție de preferate, inclusiv crabul devil și budinca de banane.

imagine

Getty ImagesTimothy Hiatt
A scăzut 60 de kilograme.

Diagnosticul Diabetei de la Paula la inspirat pe Michael să devină și mai sănătos. Cei doi, împreună cu cei doi fii ai lui Paula, au făcut o călătorie cu pierderea în greutate împreună, pierzând un colectiv de 178 de lire sterline. Michael a pierdut doar 60. În loc să distrugă complet bucătăria cu unt de gătit greu, Paula a învățat să o mănânce cu moderatie.

imagine

Getty ImagesLarry Busacca
Michael a apărut la emisiunile lui Paula.

Prima dată când a ajuns în fața camerei a fost în 2011, pe Paula cele mai bune feluri de mâncare. Michael și Paula au pregătit o întreagă răspândire a fructelor de mare – un indiciu la locul de muncă ca căpitan de remorcher. Odată, el a făcut chiar și o cameo pe spectacolul lui Bobby (fiul lui Paula).

imagine

Getty ImagesMichael Roman
Paula ia înmânat lui Michael fapta în casa lor.

În 2015, Paula a transferat liniștit fapta casei din Savannah, pe care a împărțit-o cu Michael, din 2004, soțului ei. Documentele Paula au declarat că a fost o “faptă de dar” și că ia înmânat lui Michael “pentru și având în vedere dragostea și afecțiunea ei naturală pentru soțul ei”, potrivit lui Page Six.

imagine

Getty ImagesRay Tamarra
El și Paula au cântat multe zvonuri despre divorț.

Unul a început atunci când oamenii au presupus că giftingul acțiunii casei face parte dintr-o așezare liniștită de divorț. Anterior au existat acuzații că Paula părăsise Michael din cauza unei presupuse afaceri cu un vecin brunet.

imagine

Getty ImagesLarry Busacca
Opiniile lui Michael sunt la fel de controversate precum cele ale lui Paula.

În timpul unui interviu din 2017, Paula a fost întrebată cum sa simțit despre jucătorii NFL îngenuncheați în timpul imnului național. Ea a încercat să se răstoarne prin voluntariat punctul de vedere al soțului: “Nu sunt o persoană de sport”, a spus Paula, “dar vă pot spune că soțul meu este puțin dezgustat de ea”.

Добавить комментарий

*

78 − 68 =