Cele mai sănătoase elemente de meniu pe care le puteți comanda la Taco Bell

Știm cu toții că fast-food-urile (și chiar și unele restaurante lanțuri rapide) nu sunt cele mai bune locuri pentru a găsi mâncăruri sănătoase, dar asta nu înseamnă că trebuie să le scrieți complet – sau că este total imposibil să găsiți masă decentă acolo. Iată ce ar trebui să comandați dacă doriți mai mult decât Taco Bell decât Karen Fete rele.

Karen - Taco Bell
Mean Girls / Paramount Pictures

BEST BREAKFAST:

Vezi acest mesaj pe Instagram

Nu fiți în hangar în zona A.M. Meniul de valoare de 1 dolar poate remedia acest lucru.

Un post partajat de Taco Bell (@tacobell)

Ajungerea la Bell pentru micul dejun ar putea să nu pară cea mai sănătoasă alegere de dimineață, dar dacă te duci pentru Bowl Mini Skillet, la 180 de calorii și 11 grame de grăsime, de fapt nu este atât de rău cum crezi.

BEST TACO:

Doritos locos tacos
Taco Bell

Probabil presupuneți deja că Doritos Locos Tacos este în afara limitelor și în timp ce acestea nu sunt cele mai sănătoase taco din meniu (care ar fi Chicken Soft Taco, la 160 de calorii și 5 grame de grăsime), sunt surprinzător , cel de-al doilea cel mai sanatos taco pe care il poti comanda. Toate cele trei originale Doritos Locos Tacos vin la 170 de calorii și între 9 și 10 grame de grăsime. Bine jucat, T-Bell.

BEST BURRITO:

imagine
Datorită amabilității lui Taco Bell

Prin natura, nu este nimic de fapt “lumina” despre un burrito, iar in timp ce unii te pot duce aproape de 1000 de calorii (wowza), Chipotle Chicken Loaded Griller la 340 de calorii si 16 grame de grasime este la fel de sanatos ca un burrito.

CELE MAI BUNE SPECIALITATE:

imagine
Datorită amabilității lui Taco Bell

Dacă vă simțiți ca altceva decât un taco sau un burrito și doriți să trăiți viața cea mai sănătoasă, comandați Brânza de Brânză cu 180 de calorii și 9 grame de grăsime.

BEST SIDE:

imagine
Datorită amabilității lui Taco Bell

Vrei niște jetoane cu burrito? Ne pare rău, acestea vă vor costa minimum 230 de calorii, dar puteți obține o parte a fasolei negre pentru 80 de calorii și 1,5 grame de grăsime în loc.

Cel mai bun desert:

Vezi acest mesaj pe Instagram

Dă-mi un zahăr.

Un post partajat de Taco Bell (@tacobell)

Cu 160 de calorii și 9 grame de grăsime, un pachet de 2 bucăți de scorțișoară este cel mai puțin ofensator desert din meniu.

Urmăriți Delish pe Instagram.