Cele 9 cele mai nebunești alimente din Japonia, Hello Kitty Theme Park

Plimbarea la Sanrio Puroland în Tokyo pentru prima dată nu este spre deosebire de mersul pe jos pe Main Street din Disney World. Un castel în vârf se află chiar lângă intrarea în parcul tematic Cinnamoroll, catelul lui Sanrio, cu o coadă care seamănă cu aluatul său de cofetărie. Întregul loc – un parc de distracții cu patru etaje – întâlnește-restaurant-întâlnește-magazinul de cadouri – servește ca un veritabil sanctuar pentru toate lucrurile Sanrio, la fel cum Disney World este la distribuția de personaje ale lui Walt. Există chiar și o plimbare cu barca care are mai mult decât o asemănare trecătoare cu “Este o lume mică”.

imagine

Brandon Bales

Dar asta este cazul în care se încheie comparațiile. Sanrio Puroland ar fi ceea ce ar fi Disney World dacă Walt ar fi lăsat toți acei copii să se ridice la nivelul zahărului. E o unde naiba mai caut urmatorul?! un fel de loc, cu plimbari, restaurante si magazine – plus atractii care nu pot fi clasificate in mod sincer – ca o intrerupere a lui Gudetama, celebrul personaj de oua al lui Sanrio, care are un videoclip care joaca prin butthole sale. (Nu glumim aici.)

Mâncarea este la fel de mare ca și creșterea. Veți găsi multe dintre mâncărurile japoneze clasice pe care vă așteptați să le bucurați – ramen, orez, curry – dar în cele mai puțin probabile forme.

Hangyodon Blue Curry

imagine

Brandon Bales

Hangyodon Blue Curry este, așa cum sugerează și numele său, un albastru turcoaz, ca și caracterul de pește pe care îl inspiră. Vasul este complet cu buze calde de câine și ochi de orez, iar în timp ce curry ar putea părea că ar fi aroma de zmeură albastră, este un fel de mâncare ușoară, savuroasă. Și da, totul se încurcă cu capul să mănânce.

Melodiile mele melodice

Vezi acest mesaj pe Instagram

.. . Bine ati venit pe site-ul tau pentru a va bucura de fructe si fructe de mare. . . # ピ ア ノ ち ゃ ん の ク リ ー ム パ ス タ # サ ン リ オ ピ ュ ー ロ ラ ン ド # サ ン リ オ # パ ス タ # ス パ ゲ ッ テ ィ # キ ャ ラ ク タ ー カ フ ェ # ラ ン チ # か わ い い # 写真 好 き な 人 と 繋 が り た い # sanriopuroland # Sanrio # paste # spaghete # mysweetpiano # japan # Kawaii # sokawaii # japanesefood # canoneosm2 # eosm2 # igersjp # ig_japan # instafood # foodstagram

Un post partajat de Rina (@anir_amihs)

Nu suntem nici măcar 100% siguri despre ce este vorba. Sunt tăițe și orez, acoperite într-un sos făcut din bucăți de carne presată, cum ar fi Spam. Dar, hei, seamănă cu Melodia Mea, așa că asta e.

Hello Kitty Curry

Salut Kitty Curry

Sanrio Puroland

Se pare că puteți obține aproape orice personaj Sanrio turnat în orez și servit cu curry. Hello Kitty este mai mult de un platou de prelevare de probe, cu puțin din tot ceea ce este, și este destinat să comande “dacă nu puteți decide”, afirmă site-ul Puroland.

Gudetama Omelette cu Orez și Cremă Croquette

Gudetama Omelette

Brandon Bales

Chiar și lucrurile nesatisfăcătoare – o olimetă, de exemplu – este flipped pe partea sa: Unul pe meniu este umplute cu orez și servit cu o crochetă cremă, care poate fi cel mai bine descris ca un stick de mozzarella pe crack.

Matcha Keroppi Pudding

Vezi acest mesaj pe Instagram

Matcha Keroppi Pudding • Soo drăguț • ������ • #yyc #puroland #sanriopuroland #sanrio #karpoppi #matchagreentea #matcha #hellokity #hellokittycafe #japan #tokyo •

Un post partajat de Misty Huynh (@ xohuynh)

Dacă vă place ceaiul verde, acest Keroppi broască-inspirat parfum budinca este pentru tine.

Tortul de sfeclă de șifon

Cinnamaroll Cream Puff

Brandon Bales

Acest dulce ca aer este aproape prea drăguț să mănânce. Aproape.

Hello Kitty-Branding Burgers

Vezi acest mesaj pe Instagram

#sanriopuroland #sanrio

Un post trimis de Kanayan (@ karashi999)

Nu ai de gând să ai un burger de cafeterie vechi la Sanrio Puroland! Branding-ul se extinde până la chifle, care sunt ștampilate cu fața HK.

Scorțișoară Teriyaki Chicken Bun

Scorţişoară Teriyaki Bun

Brandon Bales

Când vă aflați la Cinnamaroll Dream Café, totul arată fie ca puiul cu ochii floppy – fie că implică scorțișoară. Această masă are amândouă: puiul este condimentat cu scorțișoară și bunul este ștampilat cu fața personajului.

Albastru Cinnamarolls

Cinnamaroll

Brandon Bales

Sincer, aceasta este o rola destul de clasica de scortisoara, doar este acoperita cu glazura de zahar albastru – si a servit la rece, ceea ce este putin dezamagitor.

Brandon Bales

Dedicat lui Brandon Bales

Dacă mergeți la Sanrio Puroland, vă veți simți din zona noastră de confort și veți pune la îndoială deciziile dvs., dar veți pleca cu câteva povestiri minunate și fotografii epice pe care să le împărtășiți. Întreabă-l pe Katy Perry.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 1 = 4