Cele 15 cele mai delicioase mâncăruri din regatul animal al lui Disney

Coacăze Cream Cheese Mousse Horizontal

Chelsea Lupkin

Mai este mult mai mult pentru acest parc decât picioarele de curcan gigant.

imagine

Nu uitați să îl fixați mai târziu!

Sat'uli Bowl Horizontal

Chelsea Lupkin
Satu’li Bowl

Steaua Cantinei Satu’li a Pandorei, aceste boluri nu seamănă cu nimic din tot ceea ce veți găsi în toată lumea Walt Disney World. Oaspeții pot alege dintre patru proteine ​​(carne de vită, pui, pește sau tofu), patru baze (cartofi dulci, orez brun, salata de chinoa veggie si salata de romaine si salata) si trei sosuri (dressing cu plante medicinale, chimichurri de ceapa incrustata si vinaigrette de fasole neagra). Sunt mai mult de 48 de combinatii posibile si toate sunt servite cu un gratar crocant si bile de iaurt tangios. Categoric una dintre cele mai bune și mai delicioase opțiuni sănătoase din oricare dintre parcuri.

Unde să-l găsiți: Cantina Satu’li

imagine

David Sibila
Flamingo congelate

Această băutură prietenoasă pentru copii este un răgaz de bun venit de la soarele fierbinte (sau african, dacă jucați de-a lungul). Un amestec murdar de fructe de capsuni si pasiune, adevarata distractie a acestei bauturi este cupa Instagrammable, care serveste si ca o ocarina gata sa faca muzica – sau sa-si enerveze un frate – in egala masura.

Unde să-l găsiți: Harambe Market

băutură conținând un drog Colossal Cinnamon Roll Horizontal

Chelsea Lupkin
Caldă colosală de scorțișoară caldă

Această rolă de scorțișoară, cu dimensiuni de placă, se transformă cu siguranță în capete, dacă vă faceți gustări în timp ce mergeți prin parc. Combinația de glazură clasică și unt de zahăr de scorțișoară face ca acest mic dejun gigantic să trateze un lucru care merită să vâneze primul lucru.

Unde să-l găsiți: Kusafiri Coffee Shop & Bakery

Coacăze Cream Cheese Mousse Horizontal

Chelsea Lupkin
Blueberry Cheesecake

Inspirat de culorile lui Na’vi, acest desert este mai mult decât o față frumoasă. Tortul de brânză bogat și cremos este infuzat cu afine și acoperit cu un coș de fructe de pasiune și ciocolată albă. O să facă chiar și cei mai sceptici zâmbitori de călătorie din Pandora … și să mănânce fiecare mușcătură.

Unde să-l găsiți: Cantina Satu’li

Cheeseburger Flatbread Horizontal

Chelsea Lupkin
Cheeseburger flatbread

Cu o ipsos irezistibil de muștar, acest flatbread este legit tot ce vă place atât de pizza și cheeseburgers. Combustibilul perfect pentru călătoresc pe Everest și țipa-ți capul de nouă ori.

Unde să-l găsiți: Pizzafari

Ciocolată Cake Horizontal

Chelsea Lupkin
Tort de ciocolata

Desertul mai puțin strălucitor disponibil la restaurantul principal din Pa Dora este un must-try pentru iubitorii de ciocolată. Incredibil de bogat și decadent, acest tort este acoperit într-un strat crocant de prăjituri și acoperit cu fructe de pădure goji dulci.

Unde să-l găsiți: Cantină Sat’uli

Pandora Night Blossom Horizontal

Chelsea Lupkin
Blossom de noapte

Probabil cel mai prietenos articol din Disney World, Night Blossom a făcut un nume în sine într-o perioadă foarte scurtă de timp. Băutura conține straturi de pară de deșert și limeșă de mere și este însoțită de bile cu bobi de fructe de pasiune, iar pentru cei dispuși să plătească, o sămânță “unadelta” stralucitoare. Gusta ca un super-dulce Sour Patch Kid, si este de fapt un mod destul de racoritor pentru a sarbatori ca ai facut-o prin linia de zbor de trecere de trei ore.

Unde să-l găsiți: Pongu Pongu

Tras Pork Cheese Fries Vertical

Chelsea Lupkin
Cartofi prăjiți cu carne de porc și brânză

Acestea sunt mai bune decât trebuie, iar în timp ce sunt destul de grele pentru mâncarea parcului tematic, merită în totalitate – mai ales dacă partajați. Prăjețele cartofi prăjite sunt acoperite cu carne de porc trasă, sos de brânză, sos de grătar și ardei grași. Brânzeturi fericite = obținute

Unde să-l găsiți: Flacără Arbore Gratar

Cheeseburger Steamed Pods Horizontal

Chelsea Lupkin
Cheeseburger cu aburi

Trebuie să spun că sunt impresionat de sentimentul de aventură al lui Disney cu acest fel de mâncare. Fiecare bucăță de Bao este împachetată cu elemente de prăjitură de tip cheeseburger, cum ar fi ketchup, muștar și muraturi. Servit cu chipsuri de legume rădăcinoase și capsuni cu bile de bob de iaurt tangios, aceasta era de fapt mâncarea mea preferată în Pandora.

Unde să-l găsiți: Cantina Satu¹li

Smokey Bones Milkshake Vertical

Chelsea Lupkin
Smokey Bones Ciocolată Shake

Disney World poate fi greu pentru părinți … sau chiar pentru adulți fără copii. Să ne confruntăm cu asta, după ce așteptăm în liniile de până la 2 ore, asistăm la nenumărate tantremi de temperament de la ora 3 (doar du-te la piscină la oamenii din hotel!), Și doar supărare generală cu mulțimile, ai putea folosi o băutură. Acest milkshake merge tot înăuntru, cu o cantitate generoasă de bourbon Knob Creek, slănină dulce și frișcă. Adevărata frecare este cât de repede trebuie să beți înainte de a deveni o masă topită .. dar poate că este pentru cele mai bune astfel încât să-i simți efectele cât mai repede posibil.

Unde să-l găsiți: Trilo-Bites

La grătar Chicken BLT Sandwich Vertical

Chelsea Lupkin
Gratar de pui cu sandwich BLT

Cel mai nou articol de la Restaurantosaurus, acest lucru este legit. Puiul la gratar primește tratamentul BLT cu ajutorul unei alioli picante și al parfumului toastat de MVP.

Unde să-l găsiți: Restaurantosaurus

Bivol Chicken Chips Vertical

Chelsea Lupkin
Buffalo Chicken Chips

În timp ce aripile ar avea un sens perfect la acest chioșc cu tematică Dino, adevărata stea sunt acei bivoli care iau nachos. Chipsurile condimentate sunt încărcate cu pui de bivol pulverizat, anrocolă, telina, roșii, brânză albăstrui și brânză albastră. Din nou, se pare că este puternic AF, dar după ce ați mers pe parcul de 580 de acri, veți avea nevoie de o gustare consistentă.

Unde să-l găsiți: Trilo-Bites

condimentată Fries Horizontal

Chelsea Lupkin
Sosuri Tzatziki

Ciudate să vă imaginați că aceste cartofi prăjiți sunt o gustare deosebit de revigorantă pentru a vă ajuta să ajungeți la următorul dvs. safari. Sfat Pro: Există o vedere ucigașă a Arborelui Vieții din patioul din spatele domnului Kamal, așa că trageți un scaun, bucurați-vă de aceste cartofi zesty, încărcați cu zatziki, castraveți, roșii și ketchup Sriracha, în timp ce faceți o fotografie perfectă, neîngrădită de mulțimi.

Unde să-l găsiți: Domnul Kamal

Parker house Roll Wrapped Hot Dog Vertical

Chelsea Lupkin
Teylu de câine caldă din carne de vită

Merită să comandați din meniul copilului, chiar dacă nu aveți copii care călătoresc cu dvs. Felul este un câine cald clasic înfășurat într-un aluat în stil Parker House. Servit cu chips-uri de legume rădăcină, este o opțiune excelentă pentru copiii care ar putea fi prea pretențioși pentru unele dintre celelalte elemente din meniu, dar totuși vor ceva special.

Unde să-l găsiți: Cantina Satu’li

Copt Mac & Cheese With Shrimp Horizontal

Chelsea Lupkin
Cafea Mac și Brânză cu Creveți

Uneori plouă în Florida, și poate deveni chiar rece. Acestea sunt momentele pentru această surpriză uimitoare pe mac și brânză. Slathered într-un sos dulce de chili și acoperit cu o porție generoasă (având în vedere dimensiunea de servire) de creveți, acest lucru este mult mai bine decât trebuie să fie și oferă oaspeților o opțiune de alimente de confort care, din cauza dimensiunilor mici, nu va va cântări în jos … prea mult.

Unde să-l găsiți: Opt Spoon Café

Добавить комментарий

*

+ 39 = 44