Cel mai vechi restaurant din fiecare stat

imagine

Restaurantul lui Antoine

Aceste zile, este ușor să aflați unde sunt cele mai populare locuri de mese din oraș, datorită mii de mese festive care își postă opiniile pe internet. Dar mai mult decât evaluările și recenziile, longevitatea este un judecător destul de sigur de valoarea unui restaurant, motiv pentru care am cercetat cele mai vechi restaurante din America. Aceste restaurante au reușit să supraviețuiască și să rămână deschise prin războaie, interzicere și mai mult de câteva tendințe alimentare de-a lungul anilor, dovedind că au putere.

imagine

Nu uitați să îl fixați mai târziu!

imagine

Yelp / Amy H.
Alabama: Steaua strălucitoare

Această mică cafenea a fost pe scena din Bessemer, AL din 1907, servind patroni la barul în formă de potcoavă. Imigranții greci au demarat colaborarea și continuă să servească specialități inspirate de Marea Mediterană, cum ar fi un snapper în stil grecesc.

imagine

Facebook / Olivia’s Alaskan Bistro & Historic Skagway Inn
Alaska: Innul istoric Skagway

Bistroul din Alica din Olivia este un loc unde puteți lua cina la acest han din Skagway, AK. Locația inițială a fost deschisă în 1897 ca un mic dejun și un restaurant pentru cei atrași de Klondike Gold Rush și puteți să vă bucurați de fructe de mare proaspete și ingrediente din grădina locală.

imagine

Facebook / Restaurantul Palatului și salonul
Arizona: Restaurantul și Salonul din Palatul

Înființată în 1877, acest restaurant din Prescott, AZ, a servit pentru prima dată ca loc de întâlnire centrală (și băutură) pentru vechile figuri occidentale precum Wyatt Earp și Doc Holliday. De atunci a fost restaurată pentru a reflecta decorul pe care l-au lăudat după o renovare completă după foc în 1901.

imagine

Facebook / Oark General Store
Arkansas: magazin general Oark

Orașul mic Oarkar din Oark a fost acasă la locul său iubit din 1890. Inițial a vândut produse alimentare și alimente și a rămas deschis prin Marea Depresiune – acum cafeneaua servește la mese clasice.

imagine

Tadich Grill
California: Tadich Grill

Vibrația Art Deco nu rămâne doar în afara acestui restaurant din San Francisco. În interiorul tavanelor înalte, panourile din lemn și patronii majori de transport de bar înapoi în 1849. Ei nu iau rezervări, dar clienții se aruncă aici pentru fructe de mare proaspete, oricum.

imagine

Restaurantul Buckhorn Exchange
Colorado: Buckhorn Exchange

Unul dintre membrii trupei Buffalo Bill se spune că a deschis această friptura din Denver în 1893 pentru a alimenta minerii, crescătorii de vite și alți localnici. Bucățile principale de carne și decor rustic (taxidermie, peste tot) ale lui Buckhorn îl păstrează popular astăzi.

imagine

Griswold Inn
Connecticut: Innul Griswold

Marinarii și soldații au găsit un loc de adunare preferat în acest han Essex. Clădirea în stil colonial, aproape de râul Connecticut, a fost construită în 1776. Încetați să vedeți sălile de luat masa frumoase, așezați-vă la micul dejun tradițional Sunday Hunt sau apucați niște chowder și o halbă în camera Tap.

imagine

Jessop’s Tavern & Restaurant Colonial
Delaware: Taverna Jessop & Restaurant Colonial

Desigur, Jessop’s nu a început să servească mâncare până în anii 1940, dar a fost un punct de reper al New Castle de când a fost construit în 1624. Serverele încă evocă acea epocă datorită uniformelor lor coloniale, perfect accentuate de un foc roaring în șemineu și favorite ca pâine de casă și de pește și chips-uri.

imagine

Columbia Restaurant Group
Florida: Restaurant Columbia

Acest extravagant restaurant Tampa se mândrește cu titlul de cel mai vechi restaurant spaniol din țară. A început să aducă specialități cubaneze în 1905, iar lucrurile au devenit mai pline de viață, cu elemente de meniu, cum ar fi crochete, paella și flan, și spectacole de flamenco live.

imagine

Restaurantul Plaza & Oyster Bar
Georgia: Restaurantul Plaza & Oyster Bar

Acest loc de sud, cu pietoni, a sărbătorit de curând aniversarea a 100 de ani de funcționare. A început în 1916 și continuă să fie puternic, oferind cocktail-uri, prânz și cină și deserturi de casă – inclusiv cele mai cunoscute plăcinte de casă – către Thomasville rezidenți.

imagine

Manago Hotel
Hawaii: Hotel Manago

Acest hotel legendar a fost înființat în Captain Cook, HI în timp ce sunt cazați în această locație minunată alimente locale de confort care oferă oaspeților un adevărat gust de Hawaii. Asigurați-vă că pentru a comanda faimosul lor cotlet de porc și câteva din mâncărurile gustoase partea.

imagine

Groapa de șarpe din Enaville, Idaho
Idaho: Groapa de șarpe

Lucrătorii feroviari, minerii și loggerii în Valea Argintului din Idaho au fost familiarizați cu acest lucru Restaurantul Enaville Resort din 1880. Wyatt Earp a frecventat acest loc și își menține încă simțul salonului vechi-vest. Bucurați-vă de muzică live în timp ce mâncați și încercați Stridie de munte, dacă îndrăznești.

imagine

Long Grove Village Tavern
Illinois: Village Tavern

Nu poți să te abții până la barul de mahon de 35 de picioare din această tavernă din Long Grove. A fost pus în funcțiune încă din 1849, iar oamenii tocmai îi iubesc pentru divertismentul live și pentru specialități cum ar fi prima coaste și o pui de pește.

imagine

Orașul mic care trăiește în județul Gibson
Indiana: The Log Inn

Județul Gibson din Indiana de Sud-Est găzduiește acest loc istoric, unde Abe Lincoln sa oprit pe traseul său de campanie în 1844. De asemenea, a servit ca o oprire pentru metrou și repertoriu, dar acum este venerat pentru puiul și puiul prăjit.

imagine

Flickr Creative Commons / SD Dirk
Iowa: Dining-ul țării lui Breitbach

Antichitatile si dulciurile lucrate manual servesc ca decor in acest restaurant rustic, care a fost un capsator Sherrill din 1852, deși a ars și a fost reconstruit de mai multe ori de la deschidere. Dig în clasice germane, cum ar fi varza sau cârnați, precum și plăcinte de casă.

imagine

Restaurantul Hays House
Kansas: Casa Hays

Acest loc lângă Traseul Santa Fe din Council Grove, KS era un post de tranzacționare, precum și un restaurant în care călătorii puteau să treacă prin colectarea de corespondență, să meargă la biserică sau să ia o mâncare de mâncare. Amestecurile de pivniță servesc specialități cum ar fi friptura de pui prajit și piept.

imagine

Vechea tavernă Talbott
Kentucky: Taverna Old Talbott

Nici un bar din Bardstown nu a văzut la fel de multă acțiune ca și aceasta. Vechea Tavernă Talbott funcționează încă din 1779 – și anume înainte de Războiul Civil – și pionieri, soldați și criminali au rămas sub acoperișul lor sau au luat masa pe capsele sale din sud.

imagine

Restaurantul lui Antoine
Louisiana: Antoine

New Orleans este plină de instituții, dar Antoine are drepturi de înfrângere pentru că este cel mai vechi restaurant de familie din țară. Restaurantul din French Quarter, fondat în 1840, este cunoscut pentru inventarea Oysters Rockefeller și servind o medie Alaska friptură.

imagine

Palatul Diner
Maine: Palatul Diner

Majoritatea oaspeților au un anumit nivel de farmec, dar puțini la fel de mult ca și Biddeford’s Palace Diner, adăpostiți într-o masă veche Pollard. Înapoi în 1927 a rămas deschis 24 de ore pentru muncitorii locali – acum va trebui să veniți în timpul orelor de program pentru a vă bucura de micul dejun Lumberjack sau pui prăjit.

imagine

Hanul Robert Morris
Maryland: Innul Robert Morris

Locuința unui comerciant renumit care a sosit la Oxford în 1738 a fost transformată în acest han renumit (cel mai vechi din America), unde localnicii vin să mănânce în sala de mese elegantă, pe terasa pitorească sau în tavernă, amenajată cu ziduri de cărămidă , grinzi de lemn și un șemineu confortabil.

imagine

Union Oyster House Inc
Massachusetts: Unitatea Oyster House

Modificatorul “ye olde” pe semnul acestui restaurant nu este doar acolo pentru kitsch. Construită în 1704, Casa Union Oyster a servit unii dintre părinții fondatori ai națiunii, odată ce a devenit un restaurant în 1826, iar JFK a devenit în mod regulat – poți să stai la standul său preferat și să te bucuri de stridii, prăjituri și rulouri de homar.

imagine

White Horse Inn
Michigan: Innul White Horse

În funcțiune de peste 165 de ani, White Horse Inn din Metamora, MI a început ca magazin general înainte de a servi micul dejun vânătorilor de vulpe ecvestre în anii ’20. Bara este făcută din lemn salvat de la hanul original, care a fost demolat, iar sala de mese servește clasice ca proaspătă, lac walleye.

imagine

Flickr Creative Commons / Richie Diesterheft
Minnesota: Pracna pe Main

Acest restaurant istoric a fost deschis pentru prima dată pe traseul pietruite de pe Main Street, în centrul orașului Minneapolis, MN în 1890. Deși a fost închis în timpul interzicerii și nu a fost deschis până în anii 70, el se află în continuare lângă Teatrul St. Anthony, câini de porumb, cartofi de vafe și mai multă mâncare de confort.

imagine

lui Weidmann
Mississippi: Weidmann

Felix Weidmann, un imigrant elvețian, a demarat acest loc iconic în 1870, când a fost amplasat în hotelul Union. Sa mutat în prezent în 1923 și a văzut renovări complete de atunci. Vizitatorii la Meridian, MS se opresc pentru preparate din bucătăria sudică, cum ar fi creveți și grăsimi, și placinta de fund negru.

imagine

Taverna J. Huston
Missouri: Taverna J. Huston

Odinioară o stațiune de odihnă populară de-a lungul Traseului Santa Fe, acest restaurant a fost înființat în 1834 de un colonel timpuriu de Arrow Rock, MO. Acesta a fost inițial un magazin de mercantile unde călătorii occidentali s-ar putea opri să se odihnească și să mănânce – acum este cunoscut pentru legendarul său pui prăjit.

imagine

Yelp / Jerry M.
Montana: Casa Pudin Noodle

Acest restaurant administrat de o familie a fost unul dintre primele din țară care a servit specialități chinezești cum ar fi chow mein și chop suey când sa deschis în Butte la sfârșitul anilor 1800. Amplasarea unică are 17 cabine de perdea care au conferit oaspeților, cum ar fi Evil Knievel, intimitatea în timp ce au mâncat.

imagine

Flickr Creative Commons / Tyler Schoening
Nebraska: Taverna lui Glur

Din 1876, Glur’s a fost o bază a lui Columbus, NE, ceea ce explică de ce este în Registrul Național al Locurilor Istorice. Zvonurile spun că Bill Buff Bill însuși a trecut prin 1883, iar patronii continuă să fie locurile pentru băuturi speciale și baruri.

imagine

Cascada lui Halfade
Nevada: Clubul Halfway din Casale

S-ar putea să nu pară ceva fantezist, dar mâncarea italiană la acest loc de familie nu este o glumă. Mama Inez Casale Stempeck a deschis loc în 1937, iar generațiile mai târziu, familia ei încă mai conduce locul, servind chiftele și ravioli către vizitatorii din Reno.

imagine

Hancock Inn și Taverna Fox
New Hampshire: Innul Hancock

Înființată în 1789, acest mic dejun și mic dejun a fost construit în regiunea Monadnock de-a lungul unei rute comerciale între Vermont și Boston, făcându-l un punct de oprire popular pentru călători. Punctul de reper Hancock oferă încă cazare și mese ciudate la Fox Tavern. Opriți-vă pentru prăjiturelele de rățuș de la Shaker sau duminica.